Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość justynnnaa

Chłopak mnie pobił...

Polecane posty

Gość justynnnaa

jesteśmy ze sobą 3 lata.znam go od liceum przygotowywalismy się do matury razem,bawiliśmy na balu maturalnym,soedzaliśmy wakacje wszystko robilismy razem...Była mojego chłopaka go zdradziła.to była typowa kur..a dziś sie ejszcze dziwie co łukasz wniej widział.Włoski jasny bond tipsy i dresik puszczała się na lewo i prawo ale Łukasz ją kochał w końcu nie wytrzymal i się rozeszli... Od kąd jesteśmy razem starałam się by nie miał powodów do narzekań by zapomniał o tej przykrej przygodziez tamtą laską... Na ulicach nawet niechcacy nie moglam spojrzec na jakiegoś goscia bo od razu byl wnerwiony..Nigdy mi nic nie brakowała Łukasz to przystojny facet nie przyszłoby mi dogłowy by go zdradzic bo nikt mu nie dorówna wtych sprawach:-)Ale od jakiegoś czasu było coraz gorzej..Najpierw awantura,że pojechałam na szkolenie hostesy do warszawy.wyszło szybko wiec mu nie powiedziałam..Był zły siedzieliśmy u mnie i robił mi wyrzuty.Tułmaczyłam przepraaszałam wiem co przezedł przez tamtą laske dlatego jestem wyrozumiała i robiee wszystko by się nie wkurzał.Zaczeliśmy siękochać-BYŁa zgoda .w tej samej chwili zadzwonił mój telefon komórkowy.SMS z wyznaniem milości-najprawdopodobniej pomyłka bo skutecznie odstraszałam wszelkich adoratorów ze wzgedu na łukasza..Mój chłopak odebrał mój telefon(zawsze tak robił mnie to nie przeszkadzało bo nie miałam tajemnic przed nim nigdy mógł sobie czytać)przeczytał tego esa przerwał pieszczoty wyzwał mnie od wstrętnej zdziryy udeżył 3 razy i szarpał....Gdyby nie siostra wpokoju obok ktrora weszła słyszac szamotanine ni eiwem jak by się tso skończyło..A szykowałam się na seks.....dziś przyszedł i przepraszał .Przez takie nieporozumienie głupie mozna tak zpsuć zwizek.Już nigdy dokońca niebede się czuła przynim bezpiecznie....Przed każdym seksem bedzie to wracac i bede nerwowo patrzec na komórkę czy znów się ktoś nie pomyli;-(

Gość daj sobie z nim spokoj
jest zalosnym dupkiem, jesli tak traktowal swoja byla nic dziwnego ze go rzucila:P badz madrzejsza - uciekaj od niego

Gość zostań i dbaj by
nie dawać mu powodów do bicia juz więcej:-)chłopak biednny zrozumcie go...laska go kiedyś w trabe pusciła to teraz trzyma krótko..:d

Gość To ja jestem tym penisem
i chętnie spenetruje odbytnice wszystkich młodych a zwłaszcza starych bab, które łaskawie odwiedzają forum dla siwych dwudziestolatków. Moje wymiary: 21 na 15, wzrost 173 cm, brak hiemoroidów, czasem palę, nie piję(!!!) Mój numer komórki: 660642409

No tak..... Biedny damski bokser..... Jaki my wredne baby jesteśmy, że nie potrafimy użalić się nad facetem, który tłucze swoją ukochaną... :(

Gość justynnnnaaa
hahahah bardzo śmieszne ja nie prosze o ocene mnie i mojego chłopaka kazdy ma prawo zbładzić.Chciałabym tylko wiedziec czy jest jakas szansa odbudowac to co zniszczył ten esemes i czy uda nam się jeszcze stworzyć normalny zwiazek?

Gość daj sobie z nim spokoj
nie.

Justynnnaa, widzę że trafił Ci się Otello. I to na dodatek z bożej łaski. Stawiam orzechy przeciwko łupinom, że sam to ukartował. Kopnij go lepiej w d(ocenzurowano) i zyj swobodnie. Prawdziwy mężczyzna nie tylko nie poniesie na kobietę ręki, ale nawet głosu. Jeżeli pozwolił sobie na taką bezczelność, to zobaczysz później. Szkoda Twoich łez

Gość to nie sms zniszczyl
to zniszczyl ten facet (pozal sie Boze - facet)

Gość agresor
a mowi sie ze faceci to kretyni :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość justynnnnaaa
tak się wszystkim łatwo mówi.Moim znajomym i rodzicom też "kopnij go w d.."i macie racje tak by było najrozsadniej ale ja go kocham BARDZO KOCHAM:-(

Gość justynnnnaaa
i wiem ze jestem pier..eta .Same też zawsze radziłam kolezanką w takich sytuacjach zostaw go i tez dawałam dobre rady zawsze sobie mówiłam ze jak facet mnie uderzy to z nim zerwe na zawsze ale nie wiedziałam że to takie trudne jak się kocha, i jak sama jestemw tej stuacji

Gość to nie sms zniszczyl
to kochaj dalej - twoje zoo ale nie pisz na forum za jakis czas jaka wielka krzywde ci wyrzadzil🖐️

Gość
Maxim2121 Justynnnaa, widzę że trafił Ci się Otello. I to na dodatek z bożej łaski. Stawiam orzechy przeciwko łupinom, że sam to ukartował. Kopnij go lepiej w d(ocenzurowano) i zyj swobodnie. Prawdziwy mężczyzna nie tylko nie poniesie na kobietę ręki, ale nawet głosu. Jeżeli pozwolił sobie na taką bezczelność, to zobaczysz później. Szkoda Twoich łez Hahahah.chcesz przez to powiedziec ze powinien przejsc nad tym do porzadku dziennego?ty pewnie bys slowka nie pisnela jakby Twoj chlopak dostal takiego esa.Nie mowie ze autorka powinna akceptowac takie zachowanie ale moze powinna porozmawiac z facetem ze sobie tego wiecej nie zyczy.Albo niech on pojdzie do jakiegos psychola i opowie o problemie

Gość ojej biedny chłopczyk
laska go olała i teraz do końca swojego marnego żywota będzie miał zadrę na swym chłopięcym serduszku...ale mi go żal :P

justynnnnaaa - mozemy Ci tylko współczyć, bo bo zerwaniu z nim będzie Ci baaardzo ciężko. Ale za jakiś czas podniesiesz się z tego. A jeśli z nim zostaniesz - nie podniesiesz się nigdy. :(

Gość
jestescie dziwne.A gdybyscie np wy wpadly w alkoholizm(taki przykad)to wtedy tez by bylo normalne ze by was chlopak porzucil bo by mu z tym bylo niewygodnie?Nie mowie zebys to tolerowala ale podejmijcie jakies kroki,zwlaszcza ze go kochasz

Gość znam takich gości
i wiem ze nic nie pomoże.skończy się na tym że bedzie żyla w ciągłym strachu...i wcaz bedzie mu schozic z drogi by nie dawać mu powodów do zdenerowania(sama otym zreszta pisze) Ojakie absurdy denerwuje się ten koleś.Czytaliście to?Idzie ulica i nie patrzy nawet niechcacy na zadngo gościa bo się jej Łukaszek zdenerwuje.Przeprasza go z ato,że pojechała na jakieś szkolenie...to jest normalne?To chore ten zwiazek jest chory!

Gość
wie wiem.Ja nie mowie ze to normalne.ale moze da sie to powstrzymac.Moze za duzo ogladacie amerykanskich filmow w ktorych nie wazne jakby sie babka starala,facet staje sie wampirem:O

Gość znam takich gości
facet jest chory ale ta laska też.Obydwóch na leczenie nalezałoby wysłać...

Gość znam takich gości
Ej Justyna idz go przeproś może bedzie okey!:-)

Gość znam takich gości
i jeszcze czyta twoje esy i ty uwazasz ze to normalne....Lecz się.....i spodziewaj się w najbliższym czasie kolejnego takiego seksu...

A co wy tu z alkoholizmem wyskakujecie? Chłopak jest dziecinny, nie może się pozbierać po pseudozwiązku z jakąś rurą i do końca życia będzie cierpiał a dziewczyna, która z nim akurat jest nie będzie się cieszyć związkiem, bo kolesia wszystko irytuje? Phi, ja bym go posłała w diabełki ;)

Gość facet66665
sam bym cię rozerwał za tą twoją głupotę.Gośc bedzie cie okładał zobaczysz jak zobaczy,że jesteś taka wyrozumiała dla jego słabości że niereagujesz to bedzie sobie pozzwalał na coraz wiecej

A autorka to chyba ma jakieś pobudki sadomasochistyczne, tkwić w takim związku to własnie wyraża...

Gość majkapo
Ej dziewczyny czy wy nie byłyscie nigdy zakochane.Miłość jest ślepa.My widzimy besens i wady jej chłoppaka ona jest zakochana i ma klapki na oczach bo BARDZO BARDZO KOCHA tak bywa...

Gość tipsiaraaa
Idz i go przeprosmoże ci wybaczy i bedzie wszystko dobrze tylko idz go przeproś

Hhhh, jeżeli uderzenie kobiety uważasz za rzecz normalną, to sprawa Twojego sumienia. Ja sobie nie wyobrażam, abym uderzył swoja dziewczynę. Trochę zaufania jednak trzeba mieć. Cała sprawa śmierdzi na odległość prowokacją zrobioną prze tego damskiego boksera. Dla mnie ten cham nigdy nie będzie już człowiekiem. Pozostanie śmieciem. Takie mam dziwaczne i niemodne zasady. Pozdrawiam