Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nunatun

dobry ginekolog poszukiwany !! trójmiasto/słupsk

Polecane posty

czesc wam :) mam taka sprawę, ze.. niejestem zadowolona z mojej pani ginekolog.. uchodzi ona za bardzo dobrą specjalistke, ale ja jakos tego nieodczuwam. powiedzcie mi, jak moze babeczka za taka uchodzić, skoro jak proszę ją o dobranie tabletek do mojego organizmu, to wychodzi dialog: dr: to jakie chcesz? ja: no niewiem, myslalam ze pani mi jakies dobierze dr: no wiesz dziewczyno, jest tyle tabletek na rynku... ja: ale ja nieiwem jakie bylyby dla mnie dobre ....w rezultacie, poprosilam sama, o jeanine, bo slyszlaam od kolezanek ze sa ok, i zasugerowalam sie takze tym, co widzialam w aptekach stojąc w kolejkach, ze dziewczyny kupuja wlasnie jeanine. jescze wspomne o tym, ze pomiedzy pacjentkami, babeczka robi sobie przerwe na papierosa w.. gabinecie! i jak sie wchodzi to toniesz w dymie! czy to jest normalne??? moje pytanie do was, dziewczyny, dotyczy wlansie ginekologów NA TERENIE TROJMIASTA LUB SŁuPSKA. CZY ZNACIE JAKIEGOś PRAWDZIWEGO SPECJALISTę GODNEGO POLECENIA? ktory by dokladnie postawił diagnozę, przebadał, doradził, ktorego po prostu obchodzi los pacjenta proszę o wasze opinie, o nazwiska, plizz moze w koncu trafie na dobrego ginekologa

Czy tu przypadkiem nie piszesz o dr siedmiogrodzkiej ze słupska?