Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość corollala

facet ma MAŁEGO!!!

Polecane posty

no juz w pewnym stopniu :D bede jeszcze Cie rozpracowaywal odbierz @ :D

Gość mój facet też ma małego ale ja
mam ciasną cipkę i w 100% zadowala mnie te jego kochane 13 cm (co prawda to prawda - GRUBE 13 cm) :)

ehhh chyba co ja zrobilem :D idealista mi pomogl :P to jego zasluga :P

do --> oretyy ten link co podałaś/łeś to nie przypadkiem niemowlak? mnie to wyglądało na małe dziecko... a co za tym idzie bardzo niesmaczne i nieetyczne zdjęcie!!! jeszcze tylko pedofili tu brakuje. :O

Gość zagadkowa
mój facet też ma małego, nie powiem ile, bo dopiero raz ze sobą spaliśmy, więc w centymetrach nie podam;) w każdym razie nic nie czuję:( wiem, ze to niby nie ma znaczenia, ale boje się, że z czasem po prostu zacznie mi czegoś brakować:( a facet ma cudowny charakter, czuły, opiekuńczy, już myślałam, że takiego nie znajdę, wszystko byloby idealnie, gdyby nie to:( Po prostu się boję, że kiedyś w przyszłości, kiedy pierwsze zafascynowanie minie zacznie mi czegoś brakować:(

Gość ale.
to moze byc na odwrot, jerlsi znajdziesz facetaa z duzym ale nic nie vedzie was laczyc poza seksem to po 10 latach bedzie klapa...dzieci i rozwod ;) a ten nie wiem ile jest maly ale jelsi pasujecie do siebie to niech duzo cwiczy moze bedzie chociaz dluzej stal ;)

Gość mój głos
mój facet też ma małego, nie wiem dokładnie ile bo nie mierzyłam. Jescze ze sobą nie spaliśmy i jestem ciekawa czy cokolwiek poczuje. Dodam że mój poprzedni partner miał sporego członka, jakieś 18 cm i seks z nim był super. Marcin> jakieś kopleksy masz? Tak się składa że faceci mają lepiej bo rozmiar biustu można mniej więcej ocenić. A kobiety idą z facetem do łóżka i nie mają pojęcia co zobaczą jak się rozbierze. Więc się nie dziw że potem są rozczarowane :-o