Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxpannaxxx

Czy to ciąża czy coś innego???

Polecane posty

Gość xxxpannaxxx

Mam pytanie: od dwóch tygodni boli mnie dolna część brzucha na początku chciało mi się wymiotować ale to mi przeszło został tylko problem z brzuchem bo nadal mnie boli raz silniej a raz nie. czasem boli mnie tak przez 10 a czasem przez 20 minut a potem znowu powraca i tak w kółko... zawsze ból brzucha miałam dzień przed okresem i w czasie okresu ale dwa tygodnie to nie jeden dzień:( do tego doszło jeszcze to że piersi mnie bolą od trzech dni... okres mi przypada za 5 dni ale zdaje mi się że go nie dostanę... nie wiem czy kupić test i to sprawdzić??? i czy jest taka możliwość że jestem w ciąży??? czy to może raczej coś innego??? proszę odpiszcie... czekam.

Gość tak dla wyjasnienia
kiedy mialo miejsce zaplodnienie znaczy sie jaki czas temu

Gość do panny
poczekaj te 5 dni i jak nie będzie @ zrób test- proste! a czy wogóle doszło u Ciebie do pełnego zbliżenia że podejrzewasz ciąże wybacz ale wiele dziewczyn pyta czy jest w ciązy a potem pisały ze były tylko pieszczoty i chłopak zrobił to i owo na zewnątrz! objawy owszem mogą wskazywac ciąże ale nie muszą! teraz nie ma sensu jeszcze robić testu jesli już to ten z krwi

Gość xxxpannaxxx
doszło do stosunku w tym miesiącu i to parę razy przeważnie kochaliśmy się w soboty czyli ta sobota, wcześniejsza i jeszcze wcześniejsza

Gość trelellele
kochali sie w soboty...fajnie ...ale czy to ma cos do rzeczy jesli chodzi o zajscie w ciążę?Który to dzień cyklu pisz.

Gość xxxpannaxxx
to znaczy jemu sie zrobilo ale zdaje mi się ze raczej nic tam nie poleciało bo staral sie od razu go wyciagnac jak mu sie mialo robic... go gdzy zakladal gumke to raczej nic nie moglo poleciec... to bylo tak okolo w 10 dniu po okresie i w17 dniu po okresie