Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieletnialetnia

lato sie zbliza, a jezeli nie uda wam sie schudnac?

Polecane posty

To co, mam zakładać ? ;] Zaczernij też sobie nicka... i błagam, jakiś inny wymyśl...!

Gość grubaYola
A ja tam się nie poddaję! Mam jeszcze do zrzutu jakieś 5-7kg i masę cellulitu. Co kompletnie wyłącza mnie z noszenia bardziej kusych wdzianek :( I od razu pytam: macie jakiś sposób na pomarańczową skórkę? Koleżanka stosuje CelluSculpt i mówi że działa.Do tego dieta z grejfrutami (blee) i basenik. A wy czego używacie?

Gość grubaskaa
ok to ja zmienie nicka i sie zaczernie a ty zakladaj nowy temat :)

Peeling kawowy!!!!!!!!!!!! Z dodatkiem cynamonu i imbiru. Oraz pewna papka na ciało: dodajesz do miseczki tyle balsamu do ciała (najzwyklejszego), ile potrzebujesz, by nałożyć na miejsca dotknięte cellulitem, dodajesz po 3 kropelki olejków: cynamonowy, rozmarynowy i jakiś cytrusowy. Nakładasz grubą warstwą na ciało, zawijasz się folią, zakładasz ciepłe spodnie i kładziesz się na 20 min. do łóżka :] POMAGA POMAGA POMAGA POMAGA ... naprawdę! ;]]]

Gość ...kika...
pewnie zaraz posypia sie na mnie gromy - schudlam na diecie 500 kcal w ciagu ok.3-3,5 miesiaca+duzo ruchu.(zero slodyczy,pieczywa, makaronow, ziemniakow itp) teraz stopniowo zwiekszam liczbe kalorii, obecnie jem 750-800 dziennie. chcialabym dojsc do 1000 kcal i na tym sie juz zatrzymac! grunt to silna wola! 3mcie sie laski! bedzie dobrze:)

Ja mam tylko jedno ale - rezygnacja z węglowodanów to dla mnie błąd... one są podstawą żywienia, bez nich tak właściwie nie wytwarzasz energii! A gdy ktoś ma długą przerwę od nich, to po zjedzeniu ich napuchnie jak balon....

laski !! czy wy myslicie ze jak macie pare kilo wiecej to znaczy ze musicie siedziec w domu przed kompem cale lato? wyjdzcie na powietrze, na plaze. zalozcie ladne ubranie, dopasowane. myslicie ze jak nalozycie worek od kartofli to nie bedzie widac tych zwalow tluszczu jak nazywacie swoje cialo? bedzie. to juz chyba lepiej ten tluszczyk ladnie opakowac. czy nie widziecie, ze im bardziej myslicie o odchudzaniu tym wiecej jecie? ale dlaczegoby nie zmienic swojego zycia od teraz na zawsze?

Gość warzywko
Ja sie przyznam że na nadwagę nie narzekam, ale jak przystało na prawdziwą babę to oczywiście stosuję przeróżne systemy upiększania siebie ;) Zgadzam się co peelingu kawowego, jednak nie stosuję olejków, tylko imbirek no i hopla dogrzewam się pod kołderką i opakowana w folijke. Potem zmywam i wklepuję kremik, dałam się namówić na avoński CelluSculpt, z pełnym sceptycyzmem ale jednak...działa :) A to wszystko okraszone ruchem :P

Nie udaje mi się, zawalam ciągle, dziś znowu zaczęłam- dieta zdrowa, dużo białka, warzyw, zdrowe tłuszcze, owoc, ćwiczenia i co ? Godz 23 15 a Ja w łapę biorę krokieta tłustego i wpieprzam 😭 Miało być zdrowo, 1500 kcal, sport Jest 1900 kcal i dołowanie, nawet na 1500 nie potrafię być, kurwa, kolejne lato w długich spodniach Cellulitu nie wypędzę samym sportem, dieta musi być przy tym- OBOWIĄZKOWO 😭 Lady dobrze piszesz, tylko co z tego- próbuję już najzdrowiej jak potrafię i nawet to mi nie wychodzi 😭

Gość saaandraaa
kika a jaką diete stosowałaś :P pochwal sie może inne dziewczyny zachęcisz do diety :) ja mam 166 cm i waze 65 i jestem drugi dzień na głodówce :):) hehe xD

Gość saaandraaa
dziewczynki ja bym wam mogła napisać zasady naprawde dobrej diety :) kumpela schudła 10 KG !!! tylko oczywiście jeśli chcecie bo bez silnej woli nie ma niczego ;)