Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipna ja

Figure od zawsze mialam taka , ze wszystkie laski mi zazdroscily ale

Polecane posty

Gość lipna ja

no wlasnie Super przemiana materii, moge wszystko jesc i waga stoi na miejscu. Na silowni kazda patrzyla na mnie z ukosa , zakrywajac wlasne faldki. Ale z drugiej strony, mam zjechana psychike. jestem sztywna, zakompleksiona, nie potrafie przyciagac mezczyzn i bylam zawsze sama. To na pocieszenie dla was dziewczyny z faldkami. Facei wola was niz z idelan figura ale nudne panny. Wiec nie odchudzajcie sie bo nie ma sensu!Ja wam zazdroszcze serio

Bo figura to nie wszystko. starsi i choc odrobine powazniejsi faceci zwracaja uwage przede wszystkim na charakter, choc wiadomo są wzrokowcami wiec wyglad tez sie liczy :] dla kazdego ładne jest cos innego.. ;) trzeba byc otwartym (ale nie do przesady... jak ktos nie jest to niech sie nie zmusza na sile bo tylko odwrotny efekt bedzie...) ale kazda znajdzie tego swojego jedynego... ;) wiec dla wszystkich tych chudzielców, tych normalnych i tych z fałdkami... USZY DO GÓRY :)

ja tylko zawsze pamietam taka sytulacje ja idealna figurka malutka szuplutka z nawet calkiem calkiem biustem i moja przyjaciolka wiecznie nazekajaca na to ze zagruba jest bo i przy kosci kobieta byla. i zazwyczaj wszscy faceci jej nadskakiwali:) ja znikalam :):) ma cos w sobie. po pewnym czasie ja tez zrozumialam o co chodzi:) dzieki niej ale nadal nie wzbudzam takiej sensacji jak ona:) kiedys miedzy nami byla zazdrosc o to teraz juz jestesmy za duze na to:):) czasem tylko patrze jak latwo \"oswaja\" facetow i dziwie sie jak to sie dzieje:):)

Gość innaaaaaa
o to ja wam cos powiem kiedys bylam szczupla dziewczyna i nie przyciagalam tak facetow, pozniej po tabletkach utylam 5 kg. po czym piersi mi urosly mialam pelne C i wtedy dopiero nie moglam sie opedzic od facetow :) nie chce tutaj sie chwalic, ale takie kosciotrupy nie sa w modzie, chociaz nie bylam jakas koscista, bylam normalna wazylam zawsze 54 kg przy 165 cm no ale teraz z waga 59 kg czuje sie lepiej :)