Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mistrz cientej riposty

Dla Kobiet

Polecane posty

Szczurze ja mam teraz za sobą stado myszy!! Używam ich w sytuacjach zagrożenia :P bojowe są i to bardzo :P

jesooo.. dzieki ...:D szczegolnie za rajstoppy w tym cielistym kolorze... ostatnie ( te z zeszlego roku) podarlam w kroku .. wpadnij na kawe i ciastka z cukrem.. :classic_cool:

majowie o mnie: koral Osoba spod tego znaku żyje dniem dzisiejszym, wciąż wierzy w uśmiech losu. Lubi ryzykować i nie rozpamiętuje porażek, jeśli coś się nie uda, przerzuca się wtedy na inny pomysł. Prowadzi urozmaicone i zwariowane życie, działa impulsywnie i bez zastanowienia. Fascynują go wszelkie nowinki. Lubi komfortowe, pełne przyjemności życie, jeśli nie może zapewnić sobie wygód korzysta z czyjegoś majątku. Koral jest życzliwy, choć nie potrafi współczuć, sam nie przejmuje się nawet własnymi kłopotami. Szuka pracy wymagającej nieustannej aktywności i kontaktów z innymi. Uważa, iż pieniądze są po to, by je wydawać, więc często jego portfel świeci pustką. Ma za to wyjątkowe szczęście w grach hazardowych. W miłości jest porywczy i pełen temperamentu, nie angażuje się jednak głęboko, gdyż woli przelotny flirt. Po ślubie nie zmienia przyzwyczajeń, więc związek zawarty \"na całe życie\" rozpada się po roku. Kobieta jest atrakcyjna, próżna i lubi kiedy otacza ją wianuszek adoratorów.

Ooo, widzę że wszyscy już śpią pod stołem na posłaniu z rajstop i skarpetek, hihihihi :P

a kto Go uczy?? bo ja tak się najadłam ciastek, że nie ruszę tylka od biurka przez jakies dwie godziny :O