Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amaalka

smsowa poezja dla gosci weselnych - rewelacja!

Polecane posty

byłam niedawno na ślubie znajomych, kazdy z gosci doatał od nich wspaniały prezent. malenka ksiazeczka a w niej kilka ich zdjec i ..... smsy w formie drukowanej jakie pisali do siebie. a byly to smsy niebalnalne. oboje maja w sobie cos z artystow wiec smsy brzmia niemal jak poezja. i czytajac czuje sie to wielka milosc jaka ich laczy, to pragnienie bycia razem, tesknote i w tym wszystkim jeszcze ogromna wiara w Boga, który jest zawsze chyba na pierwszym miejscu. az mi sie plakac chcialo jak to czytałam, bo mam wrazenie, ze ja nie daje z siebie tak wielkiej milosci jak oni do siebie...ahh Na pierwszej stronie tej ksiazeczki byly krotkie podziekowania dla gosci. Tez chciałabym zeby na moim slubie bylo cos niespotykanego, nietypowego.....tylko jeszcze nie mam pomyslu co to bedzie :)

no piszcie, piszcie :) moze ktos z was ma jakis fajny pomysł?

Gość margaretkaa83
no nie wierze, że nie macie żadnych pomysłów. Tez jestem ciekawa....podzielcie sie takimi ciekawostkami

Gość mnie by się
nie chciało bawić w takie ceregiele. I tak przed ślubem jest mnóstwo załatwiania i jeszcze takie pierdoły ? Szyt szaleństwa.

Dla mnie to takie banalne. I jeszcze wywlekanie wyznań na widok publiczny... To zbyt intymne, to były smsy dla Niego, a nie dla całego świata.

tu nie chodzi o czas tylko o dobry pomysł, bo poprostu zbierasz smsy, dolaczasz zdjecia i dajesz komus do druku. potem odbierasz, płacisz i tyle w tym twojego działania. liczy sie pomysł!!

szkoda agatus, ze ty tak do tego podchodzisz. zrobili to, bo chcieli sie tym z innymi podzielic :)

Gość znudzona głupotą
smsy jakie wysyłaliśmy sobie ja i mój narzeczony to nasza prywatna, osobista sprawa i nie mam zamiaru tego upubliczniać. jak ktoś ma ciągoty michała wiśniewskiego i wszystkich tych, którzy pozwalali się nago filmować w reality show a'la Bar i Big Brother proszę bardzo

O rany, jednym się podoba, innym nie :) Jakby wszystkim podobało się to samo, świat byłby nudny.

Gość 8310a
a ja to kiedys miałam taki pomysł, zeby nagrac piosenke i puscic ja na weselu dla mojego Ukochanego. nie jestemna tyle zdolna, zeby wymyslic piosenke, ale znalezc odpowiednia piosenke i "osobiscie" przekazac jej przesłanie Jemu, głupie?

hmmm, moze trudno Wam to zrozumiec bo tego nie czytaliscie....To były wybrane smsy, takie naprawde niecodzienne i cały czas podziwiam ten pomysł

piosenka we własnym wykonaniu? moze też coś zaspiewam? ale chyba nie, takie piosenki to raczej na bardziej kameralne spotkanie niz na wesele :/

Gość elfeeka-fika
ja też bym chciała, żeby na moim weselu było coś niespotykanego, teraz każdy sie "przesciguje' tylko w pomysłach i ja też chciałabym żeby goscie zapamietali moje wesele szczególnie...

Gość elksika
moj mąż na naszym weselu zaśpiewał dla mnie i zagarał dla mnie to bylo wyjatkowe i niepowtarzalne goscie zapamitaja Twoje wesele wtedy kiedy bedzie na nim odpowiednia atmosfera kiedy zoabacza ze sie kochacie jak na siebie patrzycie kesli poczuja milosc w powietrzu nam tak wszyscy mowili, ze po prostu bylo czuc, ze to milosc i ze bylo wyjatkowo, ze niby taka sama przysiega i takie same slowa ale pwoeidzileismy to z takim uczuciem ze wszyscy byli zachwyceni, do tego chwalili pierwszy taniec bo mowili ze malo ktora para podejmuje sie tego zeby nauczyc sie dobrze pierwszy taniec zatanczyc tanczylismy walac angielskiego pdczas ktorego wszyscy trzymali zapalone zimne ognie a pod koniec tanca wybuchl balon i wylecialy z niego malutkie baloniki i konfetti, do tego dym i czerono pomaranczowo zolte swiatla i zrobil sie niesamowitu klimacik w klimatyzowanej salce a na zewn bylo ponad 30 stopni i godz 17 w lipcu zadbaj o atmosfere a nie o jakies przenciki dla gosci niezapomniana atmosfera im podziekuj za przybycie

Gość mała duszyczka
SKĄD MIELI te wszystkie smsy ???????????????// jak to przecież ja z moim narzeczonym nie wiem gdzie miałabym zapisywac te smsy ? Pewnie jakaś grubsza kasiążka już by była :)

ja niektore smsy trzymam gdzies zapisane, przypuszczalnie oni tez tak zrobili, a ta dziewczyna to moglaby wiersze pisac, on zreszta tez, bylo wybranych kilkanoscie moze wiec nie byla to gruba ksiazka :)

Gość a u nas było tak
na ozdobnym papierze (wizytówkowym) napisaliśmy fajny tekst o młżeństwie, podziekowaliśmy za przybycie, za modlitwę, zabawę i podarunek i dołączyliśmy do tgo nasze zdjęcie ślubne z sesji ślubnej! Każda para, jaka była na ślubie dostała to od nas, wtedy, kiedy my byliśmy u nich lub oni byli u nas na oglądaniu zdjęć i płyt z wesela!

Gość przytocz nam tu
choć jednego smsa, żebyśmy wiedziały o czym dyskutujemy

pisałam, ze byłam tylko na slubie a nie na weselu wiec osobiscie nie mam tej ksiazeczki...ale miałam okazje czytac. trudno mi przytoczyc, bo to naprawde było zbyt pieknie ujete zebym mogla zapamietac, pamietam tylko to jakie to wrazenie na mnie zrobilo. a zdjecie z podziekowaniem to tez dobry pomysł :)

poza tym rozmawiamy o pomysłach, ale faktycznie szkoda, ze nie mozecie tego poczytac... czekam na dalsze pomysły

Gość porucznikowa
hehe ja proponuje - zamiast tego walca który jest wszedzie - nauczyć się do perfekcji jakiejs samby albo fokstrota , coś wesołego , z figurami , jak w tańcu z gwiazdami :P