Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia 27

co mam zrobic

Polecane posty

nie nie nie! nic nie mow co czujesz mozesz mu dac lekko do zrozumienia, ze ci sie podoba, sprobuj wywolac chemie w powietrzu. Ale jak mu powiesz to go sploszysz. powoedz ze mialas ochote sobie z kims pogadac albo cos inego wymysl. wedlug mnie zadnych wyznan juz na poczatku! tylko sie przestraszy

Gość idź i pisz
wydra: jak się "wywołuje chemię w powietrzu"?;)

na poczatek powiedz, ze fajnie ci sie z Nim rozmawia i sumiechnij sie wymownie;) A potem coraz bardziej mowice wraz z kolejnymi spotkaniami co i jak jets miedzy wami:) :):)

a jak sie tylko na tym spotkaniu skonczy , bo pomysli ze to kolezenskie wyjscie czyli jak zwykle ?

z ta chemia ... :) ja sama nie wiem :D wiecie o co mi chodzi... moze jakies spojrzenie, jakis zarcik, jakies zalotne gesty .. ale to wszystko zalezy od sytuacji, od otoczenia i od jego nastawienia

Gość idź i pisz
wydra: pytam, bo po pierwsze, rozbawiło mnie Twoje określenie. Po drugie, już nigdy sama nie wywoływałam chemii. się pojawiała, myślałam, że sama z siebie. z chmur? z pobliskiego laboratorium chemicznego? ;)

jak zaprosil cie na sobote wieczor.. to znaczy ze on niejest jakis obojetny! bo rpzeciez rownie dobrzemogl sie umowic z kumplami na pwo i chlac do 5rano bo na drugio zien wolny, takze jest dobrze! napewno niewyznawaj niczego na tym spotkaniu, niebądź sploszona, tylko rob wrazenie \"spontanicznej, luznej dziewczyny, ktora swietnie sie bawi na tym spotkaniu\".

mnie tez rozbawilo:) no najlepiej jak sama z nikad sie bierze:) to jest strzal w dziesiatke:) mozna tez ewentualnie wziac kilka probowek jakichs zwiazkow, zmieszac wszystko pod stolikiem i czekac na efekty ;)

\" zosia 27 a jak sie tylko na tym spotkaniu skonczy , bo pomysli ze to kolezenskie wyjscie czyli jak zwykle ?\" jak na pozegnaniu, on nic niepowie, niezagaji, to wez sprawyw swoje grabki, i sama powiedz ze swietnie sie bawilas, i kiedy robicie powtorke, ja tam bym zaproponowala nie kawe czy piwo, ale cos w stylu bowling, bilard. niech cie uczy :D