Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia 27

co mam zrobic

Polecane posty

mam 27 lat i jestem singlem. od jakiegos czasu podoba mi sie kumpel mojego brata. znamy sie dlugo , jestesmy dobrymi znajomymi ale dopiero niedawno zdalam sobie sprawe ze oprocz tego ze jest przystojny to jest po prostu super facetem, swietnie traktuje kobiety. czesto wraz z innymi naszymi znajomymi bywa u nas. nie jestem zadna pieknoscia - troche przy kosci choc podobno proporcjonalnie. nie jestem tez smiala dziewczyna wiec nie zrobie pierwszego kroku. wiem ze mnie lubi, ze na pewno wg. niego nie jestem brzydka ale chyba nie czuje tego co ja. a nawet jesli to nie bedzie robil czegos w kierunku siostry kumpla bo jak cos nie wyjdzie to bedzie sie glupio czul )i ja i moj brat rowniez ) kiedy bedzie do nas przychodzil. nie zakochalam sie ale chetnie poszlabym z nim na randke. dzis np. wyslal mi zyczen ia na dzien kobiet ( jak na razie jako jedyny z facetow ). co robic >

Gość zaproś go na piwo

Gość
a jaki masz kontakt z bratem ? może pomoże Ci, coś zagada do Niego, wypyta o Ciebie - bedziesz wiedzieć jakie masz szanse ;)

Gość timbim
Pogadaj z bratem, może na początek ustawcie taką łączoną randkę. Brachol z dziewczyną i tamten koleś z Tobą. Takie niby nie zobowiązujące wyjście razem do kina czy pizzę....

z bratem nie mam z rewelacyjnego kontaktu, po za tym on nienawidzi rozmawiac na takie tematy. nie ma obecnie dziewczyny wiec taka randka odpada. pomozcie, on naprawde jest super

Gość taka tam xxxzzzyyy
podziekuj mu za zyczenia i zapytaj czy mialby ochote pojsc z toba gdzies na piwo,czy kawe...jesli facet jest zainteresowany,to przyjmie propozycje,badz po prostu soba

dokladnie, poprzedniczka ma racje, odziekuj za zyczenia, odpisz w sposob luzny, bez jakis oficjalnych slow, w koncu sie znacie. a to, ze \" to jest kolega brata i sie bedziesz glupio czuc jak cos niewyjdzie itp\", to mozesz se darowac , bo, kochana.... macie 27lat... to nie gimnazjum, i jak niesprobujesz, to bedziesz zalowac, i niezauwazysz jak jakas laska ciebie wyprzedzi i tez mu zaproponuje spotkanie... szybciej od ciebie. wtedy bedziesz zalowac ze chowalas glowe w piasek :/

przyznaje ze troche sie boje odrzucenia piszcie i radzcie jeszcze, bede wdzieczna

odrzucenia? przeciez poslał Ci zyczenia:) tylko dla Ciebie:) Nie pisał dla wszytskich, ale dla Ciebie:) to juz znak:) teraz Ty podziekuj i zrob co Ci radzili:) krok do kroczku i bedziecie :)

Ale wysłał zyczenia do Ciebie napisał Zosiu z okazji dnia kobiet zycze ci:) to znak Jestes Ty a nie ogół kobiet np Kobiety zycze wam itp to nie zyzenia do Ciebie Mam nadzieje, ze nie było wsrod tych kobiet tej co Ci krzywde jawnie i z premedytacja wyrządziła i chciała to zrobić - cirage:O:)

Gość idź i pisz
już nikt lepiej nie poradzi: nie siedź na tym forum do 30-stki sama! Bierz komórkę i pisz dowcipnego SMS-ka, takiego na luzie. Pamiętaj, że On może miec zaplanowany ten dzień i może odmówić, ale niekoniecznie zaraz odrzucić Ciebie. Na luziku. Czy chcesz, żebyśmy wymyślili tego SMS-a???? ODWAGI! Lepiej być odrzuconym, ale odważyć się i próbować. Niż siedzieć w domu, marzyć i tchórzyć.

boje sie. rzadko bylam na randkach, malo sie calowalam, dziewica jestem i wogole. a on taki fajny, pewnie doswiadczony..... wiem ze to beznadziejne ale poradzcie mi jeszcze,,,

Gość to jawna niesprawiedliwość
napisz mu sms: dziękuję za życzenia, w rewanżu zapraszm cię na ciacho. Kiedy Ci pasuje? i już

Gość idź i pisz
zaraz tam całowanie i utrata dziewictwa... my Cię tylko namawiamy na napisanie SMSa :D:D:D To już chyba kiedyś robiłaś..? ;) pisz, raz się żyje, seize the day!

i co i co? bo jak nie zadzialasz to zostanie ci tylko czekanie, a to nie wiadomo ile moze trwac .. lepiej juz nawet zostac odrzuconym i wiedziec na czym sie stoi. a piwo brzmi niezobowiazujaco, wiec nie ma sie czego bac

Gość bored
babo, masz 27 lat, 30-tka na karku a zachowujesz jak nastolatka.

Gość idź i pisz
tylko nam się tu sprawozdaj. w końcu my cię namówliśmy! ;);0

napisalam o piwie. on zapytal czy to wyjscie w iwekszym gronie ( bo czesto tak wychodzimy ) odpisalam ze chcialabym isc we dwojke i pogadac. no i na razie cisza on jest taki fajny i ma w sobie cos co sprawia ze wydaje sie ze nie mozna go do konca miec to mnie tak bardzo kreci

Gość idź i pisz
nie nakręcaj się :P

odpisal !!!!!! zaprasza mnie na kawe w sobote wieczorem !!! jak myslicie jak mam sie zachowywac, ubrac i czy od razu wszystko mu wyznac ?

Gość idź i pisz
zocha, a ja myslę, że Ty nas tu kręcić jak ciasto na naleśnika :P ubierz się w samonośki i wyznaj wszystko.

Gość taka prawda niestety
nic nie wyznawaj spłoszysz faceta i już po prostu baw się dobrze

Gość idź i pisz
w samonośkach też się można bawić. i to bardzo dobrze:P

na kawe !!!! ja bym to odebrala, ze zaprasza na randke w takim razie! albo jeszcze druga wersja - dla ochlody - ze boi sie pic alkohol, bo obawia sie ze moze cos bedziesz chciala, a on po alkoholu zrobi glupstwo. zachowuj sie normlanie ubierz sie tez normlanie, ale ladnie duzo sie usmiechaj badz soba:)

Gość idź i pisz
powiedz. zwłaszcza jeśli poczujesz jego skarpety