Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frettka

wyprawka...co potrzeba????

Polecane posty

Moze Wy jako doświadczone mamy macie jakąś ustaloną liste rzeczy najpotrzebniejszych i mniej wiecej w jakich cenach... ja jeszcze nie urodziłam ale pomału próbuje sie zaopatrzyc... mam wiec juz : 1) łóżeczko - 250 zł 2)wanienka - 34zł 3) wózek- 1200 zł do tego rzeczy tj. kaftaniki , pajacyki , czapeczki- po kilka par,buteleczki,smoczek, rzeczy toaletowe- szczoteczki do włosów,pieluszki, sciereczki do pupy... musimy kupic materacyk, posciel...hm i co jeszcze ??ja sie gubie.bo mi sie wydaje ze o najwazniejszym przypomne sobie na samym koncu. Moze stworzymy taka ściąge rzeczy potrzebnych- a moze juz jest taka lista to mi ja podeslijcie. chyba najgorzej zaczynac i w jakiej kwocie powinna sie zmiescic taka wypraweczka dla bobaska? pozdrawiam wszystkich:)

Gość klara 82
takie ściągi już są - w opcji szukaj:)

Ja znam miejsce z mniejszymi cenami. Bardzo polecam tam właśnie robić zakupy. Produkty dostępne są na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.