Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie japonka

czy to byl blad?

Polecane posty

Gość nie japonka

Kupilam nowe japonki, ktore niestety narazie bardzia cisna miedy palcami. Ekspedientka mowila ze to minie ale musze je rozchodzic. Dodam jeszcze ze sa one ze skory ale na tej przegrodce ktora wchodzi miedy palce jest taka oslanka z tworzywa, ktora wg. ekspedientki musi tam zostac. Jak myslicie przestanie bolec jesli odpowiednio dlugo w nich pochodze, czy mam raczej wyrzucic te oslonke ? Dodam jeszcze ze mam jeszcze tydzien czasu aby je rozchodzic wiec ile godzin dziennie powinnam je miec na nogach? Pomozcie prosze !!!!!!!!

Gość Yoshiko
Ja mialam otarcie straszne, i nic nie pomoglo, sprzedalam bo nie dalo sie chodzic, moze gdybym zdjecla oslonke, nie pomyslalam o tym

Gość nie japonka
upupup

Gość trelelele
a po co sie tak męczysz? Oddaj je i poszukaj innych.

Gość tez sie zastanawiam
nad zakupem. Juz kiedys mialam takie zwykle z tworzywa i nie mialam problemow, kolezanka ma ze skory i tez mowi ze ja bola palce, wiec sama juz nie wiem czy zaryzykowac?

Gość ja mam takie z osłonką
takie z oslonką piłowały mnie strasznie przez dwa dni potem się rozchodziły i przechodziłam w nich całe lato - chyba nie mam wygodniejszych butów :-) kupiłam je w tamtym roku, ale w tym zamierzam też w nich chodzić :-)

Gość nie japonka
Dzieki, pocieszylas mnie barzdo :D - bo one tak swietnie wygladaj.

moje nie są jednak ze skóry wiec może zależy to od rodzaju butów i od tego, z czego sa zrobione w każdym razie nie jest to regułą, że oslonka zawsze piłuje i nie przestanie....

aha i jeszcze coś zauważyłam, że po zimie (kiedy nie chodzi się w japonkach) skóra między palcami robi sie taka delikatna... wtedy wszystkie japonki początkowo mnie uwierają... ale jak pochodzę kilka dni, to już przestają mnie uwierać :-) spróbuj je rozchodzić poczekaj ten tydzień, najwyżej oddasz po kilku dniach, jak zobaczysz, że nic z tego nie będzie... ja pirewszego dnia chodziłam ze 2 godz w domu a kolejnego zalożyłam do pracy - fakt bolały mnie nogi po 8 godz chodzenia w nich, ale rozchodziły się wtedy i kolejnego juz nic mnie nie uwierało...

Gość nie japonka
Bardzo dziękuje !!!!!!!!!!