Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quletta

czy to poczatek konca?

Polecane posty

Gość quletta

juz od dluzszego czasu psulo sie miedzy nami. Teraz nie mamy kontaktu juz 2 tyg. Dzisiaj wyslal mi zyczenia na dzien kobiet esemesem, ja odpisalam suche: dziekuje a on: nie ma za co. Czy to juz koniec?

za osobiste zyczenia wysłane esem tak sucho:)? przestan na forum mozesz tak zrobic, ale nie na te zyczenia napisane tak tylko dla Ciebie - na poczcie, gg czy sms:) wysłałabym tysiac buziaczków, a na forum rzekła tylko dziekuje;) a on postarał sie o osobiste dla Ciebie, za sucho to rzekłas:)

Gość quletta
to mialam wysylas mu na 30 slow goracego esa z podziekowaniami?

jak czujesz rumianek przez miete do Niego:) to tak buziaki i podziekowania:) w koncu pisał osobiscie do Ciebie to odpis moze byc gorrrący jak najbardziej:)

Gość quletta
rownie dobrze mogl napisac z grzecznosci nie potrafie sie juz narzucac facetom, kiedys moze bylam taka majac 18 lat ale nie w tym wieku:(

z grzecznosci? przestan jak napisał cos osobistego np chce bys miała To itp a on tylko o tym wiedział, to nie grzecznosc:) to pisane z serca

Gość quletta
ale jak rozroznic z serca czy z grzecznosci? duzo kobiet dostaje zyczenia od bylych i wcale nie sa to esy podyktowane uczuciami tylko sentymentem i kultura

raczje sztucznym relacjami facet ma dbac o obecna o tą o którą się stara, jest z nią a nie o byłe. Szczególnie te które jawnie oszukały manipulowały i uciekały się do niecnych czynów - czary. jesli im wysyła zyczenia daje im znak: jestes spoko babka, dobrze zrobiłaś. A ona mysli; fajne licze sie ja, a nie jego obecna. Moge naluc na nią a on i tak bedzie trzymał strone moją:) a swojej powie - no co, ona biedna z samotnosci na ciebie napluła. itp tylko do czego to prowadzi? do tego ze popieramy zło i ranimy ukochną osobę:) jelsi jestes była to sie usuwaj a nie stoisz komus na drodze szczescia Jak jestes obecna to wiedz ze pisał z serca. Nie wiem po co te analizy