Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kto pyta

czy mozna kochac i zdradzac rownoczesnie?

Polecane posty

Gość kto pyta

Gość wielbłądzi

Gość to sie wedlug
mnie nawzajem wyklucza. ale znam takich co twierdza,ze dopiero po zdradzie zrozumieli czym jest dla nich uczucie...

Gość ja uwazam ze
to nie swiadczy o tym co czlowiek czuje tylko jakim jest czlowiekiem i jaki ma charakter

Gość kto pyta
no i jak to jest?

Gość kamila4345
można:-(

Gość kto pyta
jak to mozna?

Gość vanupieds
mozna. znam faceta, ktory rozwalil w ten sposob 4 letni zwiazek, a kochal ja bardzo. a jak jego luba odplacila mu pienknym za nadobne to ja patafian rzucil. dodam, ze po wyrownaniu rachunkow, ona chciala z nim byc. niech zyje meskie ego

Gość kto pyta
byli malzenstwem ?

Gość zboczona starucha
Nie można!!! To nie jest wtedy prawdziwa miłość.

Gość kto pyta
bo mam wrazenie, ze zdarza sie to w wielu zwiazkach...

Gość vanupieds
nie byli. znam tego osobnika osobiscie. i jako facet jest zajebisty. ale moralnosc na poziomie depresji. coz, uwaza,, ze sie zmienil. dobre sobie

Gość ja uwazam ze
a wez pod uwage taka sytuacje, jestescie razem kilka lat, nie uprawiacie sexu. facet sie spil i najaral i cie zdradzil. upsrawiedliwiony?

Gość vanupieds
bedac przy zdrowych zmyslach i trzezwym- nie mozna. ale faceci to takie zwierzatka.

Gość wielbłądzi
czlowiek nie jest stworzony do monogamii..zawsze zdradzi

Gość vanupieds
to dla pikanterii dodam, ze facet ja nauczyl sztuki milosnej. robila dla niego WSZYSTKO. wiec argument, ze byl niewyzyty odpada.

Gość rożnie bywa
Natyra to k***wa i czasem mozg przegrywa. Można kochać i zdradzić ale nie można kochać i zdradzać - to taka mała róznica według mnie ale jakże znaczące

Gość vanupieds
wielbladzi, mala poprawka; mezczyzna nie jest. czlowiek jak najbardziej tak: )

Może trudno w to uwierzyć, ale to jest możliwe. Można kogoś bardzo bardzo kochać a jednocześnie zdradzać...po prostu dostrzega się w innym człowieku pozytywne cechy, jakich nie ma osoba nam bliska...smutne ale prawdziwe :(

Gość rożnie bywa
najnowsze badania socjologiczne (Polska): 90% facetów przynajmniej raz 60% facetów notorycznie 60% kobiet przynajmniej raz 35% kobiet notorycznie

Gość wielbłądzi
mezczyzna to czlowiek raczej :o kazdy zdradza tylko nie kazdy ma ku temu okazje

mysle ze faktycznie trzeba trochu rozroznic jak ktos zdradzi raz po pijaku np nic nie czujac do tej osoby a co innego jak spotyka sie z ta osoba dajmy na to kilka miesiecy

Gość vanupieds
ale nie kazdy samiec rasy ludziej zachowuje sie po ludzku.

Gość kto pyta
chodzi mi o zasade - czy zdrada wyklucza milosc? a milosc zdrade? czy w takim razie kobiety kochaja inaczej?

Gość wielbłądzi
jesli uwazasz, ze mezczyzni to zwierzeta to nisko upadlas kopulujac ze zwierzetami w takim razie

Gość rożnie bywa
przykład do tego co mowila gwiazdeczka - po terapiach grupowych odradza sie podejmowanie jakichkolwiek waznych zyciowych decyzji, bo w grupie wsparcia rodza sie bardzo czesto zwiazki (co wiaze sie scisle z jej sposobem funkcjonowania). Jak np. jestes na terapii ktora ma podniesc twoja samoocene i sa cwiczenia specjalne gdzie w parze twoj wspolpartner (jakis tez co sie leczy) ma ci mowic o twoich dobrych cechach a ty od meza nie słyszysz tego na codzien a ten koles ma specjalnie jak najwiecej takich wymieniac no to sie w nim mozesz bujnąć. To sie bardzo czesto zdarza do tego stopnia ze terapeuci czesto rozdzielaja takie osoby w grupie gdy cos takiego zauwaza.

kobiety ogolnie inaczej pod chodza do sexu, tak mi sie wydaje ze dla kobiet sex jest nierozerwalny z miloscia ale dla mezczyzn niekoczniecznie

Gość kto pyta
czy w takim razie kochajacy facet zdradzi szybciej i chetniej niz kochajaca kobieta?

Gość rożnie bywa
nie dla wszystkich kobiet... kobieta jak nie kocha tylko potrzebuje byc z kims - kimkolwiek(bo nie chce sama isc do kina czy na piwo) to "przytrzymuje" faceta przy sobie sexem - znam osobiscie pare przypadkow

Gość vanupieds
wielbłądzi "jesli uwazasz, ze mezczyzni to zwierzeta to nisko upadlas kopulujac ze zwierzetami w takim razie" na podstawie twojej odpowedzi, mniemam, iz jestes facetem. pragne zwrocic twa uwage, na fakt, iz w mym poscie uzylam zwrotu cytuje: "nie kazdy". czyzbym ugodzila w twoje wielkie meskie EGO? : )