Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olunia_20

Vichy polecialo w kulki....

Polecane posty

Gość Olunia_20

Dostalam wiadomosc, ze logujac sie na www.klubnormaderm.pl otrzyma sie probki Vichy... Podaje sie pelne dane osobowe, zgadza sie na ich przetwarzanie, a Vichy po prostu sie wypina, zadna z zarejestrowanych nie otrzymala zestawu probek.. Lipe odwalaja. Nie rzucam sie na wszystkie probki, ale to akurat sa drogie kosmetyki i naprawde zdobycie w aptece probek graniczy z cudem, stad takie zainteresowanie. A moze ktos dostal?

Gość Olunia_20
nawet im napisalam , ze moge sie przespac z jakims facetem z ich firmy za te próbki. ale nic.

Gość siostra Krysia
zgadzam się z tobą. Ja kupiłam jakiś krem już dosyć dawno temu i była przy nim jakaś ulotką, którą należało wypełnić i odesłać, a w zamian coś obiecali przesłać. Nie pamiętam, co to było, bo to już jakiś czas temu, ale właśnie przypomniałaś mi o tym. Lecą w kulki.....

Gość kotek z Baltimore
Tak, tak... Postawa marszałka Peteina jest godna napiętnowania! To żenujące :o

Gość ffdfdfdfd
aj też nic nie dostała . TYllko mi skrzynkę mailalmi zasmiecają.

ja też się naiwnie zarejestrowałam hej, ciekawe, czy można to odkręcić i np. napisać maila, że nie zgadzam się, aby moje dane były przetwarzane...choć tyle

Gość paziulina
a ja dostałam próbki kosmetyków i kosmetyczkę...

Gość oooooo ziutaaa
ja kiedys zarejestr. sie na stronce vichy, wypelnilam jakas tam ankiete odnosnie mojej skory/cery i przyslali mi zestaw probek w kosmetyczce

Jeżeli ktoś chce darmowe próbki VICHY to proszę napisać do mnie wiadomość na maila ,podam link do darmowych próbek.Wysyłają krem i preparat do demakijażu ,jesli ktoś nie wierzy wyśle zdjęcia tego co mi wysłali. Pozdrawiam emi22034@wp.pl