Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość POMOCYYYYYYYYYYYY

Moje zwiotczale cialo ...

Polecane posty

Gość POMOCYYYYYYYYYYYY

Od pewnego czasu postanowilam sie wziasc za siebie , troche schudlam , zaczylam cwiczyc i wszystko byloby na najlepszej drodze gdyby nie to ze zauwazylam ze moje cialo jest zwiotczale , niby nie widac tego golym okiem ale jak scisne cialo ( bo wacze z celulite ) aby sprawdzic czy jeszcze jest.... dziwna sprawa bo cwicze , uzywam dlugo kremu na celulit , po prysznicu smaruje sie oliwka a moje cialo wyglada jak u starej kobiety ( po scisnieciu ) skora pomarszczona i jakby sucha no mysle sobie niemozliwe , ja tak o to cialo dbam co jest dziewczyny ? co moge zrobic ? jestewm zalamana ? POMOCY !

Gość Jakastakasobie
czasem sie tak dzieje kiedy sie za szybko chudnie i skora nie zdazy sie dopadowac do nowych rozmiarow teraz pozoastaje ci systematycznie cwiczyc i jak najbardziej dbac o skore, z czasem bedzie taka jak powinna

Gość Ejjjj... coś wydziwiasz
Przecież każdemu młodemu człowiekowi po scisnieciu skóra robi się pomarszczona. Starość jest wtedy jak skóra jest pomarszczona sama w sobie bez żadnego ściskania. A Ty coś wymyślasz

Gość POMOCYYYYYYYYYYYYYYY
naprawde nie wymyslam :( jak scisniesz cialo to np .widoczny mam celulit , dziurki itp. ale moje cialo wtedy wyglada staro , takie pomarszczone z rowkami naprawde nie mysle ze kazdy tak ma sprobujcie na sobie :( to tak brzydko wyglada , a ja juz dlugo cwicze ponadto moje cialo jest luzne , nie zbite i trarde buuuu:( a tak dbam o nie :(