Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Loreal - casting

nowa fryzura - Loreal zaprasza

Polecane posty

Gość Loreal - casting

poszukujemy kobiet w wieku 18 - 30 lat, które chcą zmienić fryzurę podczas profesjonalnego pokazu fryzjerskiego (ścinanie włosów, zmiana koloru i formy uczesania). spotkania ze stylistami odbywają się: KRAKÓW - czwartek (8 marca) o godz. 18.30 w Rynku Głównym 45/3 Katowice - piątek (9 marca) o godz. 11.00 na ul. Kochanowskiego 11 chętne osoby proszę o zgłoszenie się na miejsce w wyznaczonych terminach. więcej informacji pod adresem: loreal@stars-impresariat.pl

Gość Loreal - casting
podnoszę

Gość cóż..................
moja kolezanka kilka lat temu dostała sie na jakis pokaz fryzjerstwa i zrobili jej asymetrie. nmiała byc "kobieta księzyca". z jednej strony miała za ucho,z drugiej zjechane maszynka. tak wiec...to jest dośc ryzykowany krok isc na taki casting

Gość ja bym przyszła
ale jestem z bydgoszczy... mam 24lata i włosy do poowy pleców

Gość tez jakos
kojarzą mi sie takie pokazy z asymetrią i kosmicznymi fryzurami :D

Gość Loreal - casting
naszym zadaniem jest pokazanie fryzjero z całego kraju trendów na bieżący rok. kolorystyka jest w duzej mierze ciemna. asymetria jest nie modna ;)

Gość gardenia22
ja bym sie nie odwazyla isc na taki casting balabym sie efektu koncowego ,dla nich to zabawa a pozniej bujaj sie w takiej pseudi fryzie a znajdzie sobie naiwne co pozniej pojda na poprawke ala Britney Spears:D

co wieciej..wczesniej podpisujesz papiery i jak z ciebie zrobią potwora w ramach tych papierów to juz ich pozniej nie obchodzi co sobie dalej z tym zrobisz

Gość Loreal - casting
oczywiscie, ze wcześniej podpisuje się "papiery". ale dotyczy to tylko wybranych na tych właśnie castingach osób. "papiery" podpisuje się po to zeby była podstawa do wypłacenia wynagrodzenia osobie, która weźmie udział w pokazie.

chodzi mi o to ze pozniej nie masz prawa miec do nich pretensji jesli fryzura nie spelni twoich oczekiwan(tak jak u fryzjera), bo nie masz tez prawa miec oczekiwan. zaplata to pewnie gora 150 zł a 20 cm wlosów trzba dwa lata chodowac:P