Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia150

Poleci mi ktos okuliste w Rzeszowie?

Polecane posty

Gość kasia150

Chodzi o takiego okuliste, który przeprowadzi badanie pod kątem dopasowania soczewek kontaktowych. Proszę tez podawac ceny za wizytę. Dziękuje.

Gość kokosza nel
to to ja w vision expressie robiłam - jak mieli jakieś tam promocje - soczewki gratis, jak się zrobi badanie

Gość kasia150
A w Vision robią tylko komputerowe badanie? Nie wiem czy ufać tym lekarzom z VE... I ile kosztuje badanie?

Gość tez bylam w ve
badanie chyba 49 zl

Gość ryśka u.
komputerowe badanie w ve lekarz jak każdy inny moim zdaniem nic mi nie spitolił , oczy mnie od soczewek nie bolą , nic się nie dzieje , wiec nie mam co narzekać podoba mi się tam o tyle , że czeka sie w przyjemnych warunkach i niedlugo; jak pójdziesz do takiej na przykład pani kwaśniewskiej koło zamku , to - pani owszem , kompetentna, miła i fajna , ale ta poczekalnia...... pare m2 na krzyz , jak się nie daj boze spóźni , to całe umawianie na godziny nic nie daje , bo ludzie już czekają , śmierdzi , zaduh , koszmar i dlatego wole ve

Gość ej no
w VE chyba okulisci jak wszedzie indziej to przeciez siec ktora ma swoje salony w calej europie. a w rzesz bylas moze w leclercu?

Gość do ryski
w VE zrobili Ci tylko komputerowe czy takie normalne tez z przyrzadami?

Gość o wlasnie
tez bym chciala jakiegos dobrego sprawdzonego zeby dobral soczewki. no dajcie jakis cynk nie wierze ze nikt nigdzie nie byl..