Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popielka

po porodzie podkłady czy podpaski?

Polecane posty

Gość popielka

czego używałyście? majteczki jednorazowe czy bawełniane?

na poczatku po 2 podkładny poporodowe .... i majtki jednorazowe ....dobry przewiew aaaa.....wietrzenie wpływa na gojenie się .... po 2 tyg brzszłam na podpaski always i majtki bawełniane ;)

Gość temat fajny
używałam jakichś kosmicznie dużych podpasek bella. Majtki bawełniane. Tym razem chyba kupię sobie takie siatkowe jednorazówki. Przynajmniej na początek

2 dni miałam podklady póxniej już tylko wkładki bo plamiła tak że podpaski nie były mi potrzebne.Miałam też od samego początku majtki bawełniane(u nas w szpitalu można po cc)

Gość hihihiihih
po2 tygodniach? to ile trwa ten okrs?

Gość jak to ile
jak to ile?? no chyba nie 5 dni!! tylko co najmniej kilka tygodni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nie które pytania są bardzo inteligentne

klara 82_ nie okres a połóg - trwa ok 6 tygodni

Zachwalam ponad niebiosa tego co wymyślił majtki jednorazowe:D Używałam po porodzie też te wielkie bella, a potem stopniowo zmieniałam na coraz mniejsze, aż doszłam do wkładek:P W sumie to jestem w stanie znieść ten "najdłuższy w życiu okres" bo do tej pory po każdym porodzie dzięki karmieniu okresu nie miewałam przez ponad rok - cóż za oszczędność:P

Gość klara 82
o ten "okres" to nie ja pytałam... :) ja tylko poleciłam przedatny "sprzęt" :)

Ja używałam majtki jednorazowe. A do tego wkładki marki bell po poprodowe. Polecam bo są bardzo chłonne. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Jeżeli chcesz dokonać zakupu to skorzystaj z porównywarki cenowej CoZaCena, sprawdzisz ceny produktów w jednym miejscu.

Gość gość
dziewczyny a po cc to polozne wam zmienialy te podklady jak lezalyscie nieruchomo te 8-12 godzin?ciekawi mnie jak to wyglada w praktyce