Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

wkurzyl sie bo niekupilam dzis piwa po drodze z pracy

Polecane posty

nie jestem furiatka, nie robie awantur i nie dre sie

Gość miarka sie przebrala
wiec??... jak to dokladnie bylo...>??

to moj chlopak......juz na wjsciu do domu zapytal czy kupilam to piwo...dal kwiaty..a ja spokojnie powiedzialam ze nie i ze to on powinien kupic...do domu ma 10 min...i ze wdzien kobiet to jego problem...i ze to on powinien myslec co robi....

...a ja robie i moj maz mnie szanuje ...nieraz tego zaluje ale on mnie kocha wiec rozumie ze taka jestem i sie niestety nie zmienie z dnia na dzien choc sie staram ale on o mnie pamieta i szanujemy sie bardzo a nie zawsze tak wczesniej bylo...wiec musielismy wyjasnic sobie kilka spraw i dojsc do konsusu jakbysmy nie doszli to lepiej byloby jakbysmy sie rozstali...

...rada dla ciebie...jak twoj chlopak ma w dupsku twoje uwagi i nie szuka porozumienia to albo sprobuj z nim pogadac albo naucz go tego albo olej drania...

I CO NAJWAZNIEJSZE NA SWIECIE I TO JEST PRZEPIS NA UDANY ZWIAZEK TO TO ZE TRZEBA SIE SIEBIE NAUCZYC:D:D:D

ok, ja te psychologiczne rzeczy naprawde wiem i sie z nimi zupelnie zgadzam..tylko ja zastanawiam sie and jego zachowaniem dzisiejszym....dlaczego nie poszedl do domu po kase .....i jak nie kupilam po piwku..to byl wielce obrazony ze ja tak strasznie sie o to wkurzylam..wkurzylo mnie jak siedzac u mnie na necie wyslal mi smsa zebym kupila wracajac do domu bo on nie wzial ze soba kasy....

JAK JEST KLUTNIA TO NAJCZESCIEJ O BZDURE I SZYBKO O TYM ZAPOMNICIE...DAJCIE SOBIE CZAS...A TE PYTANIA TO POWINNAS MU ZADAC A NIE NAM NA TOPIKU...MOZE SPOTKAJ SIE Z NIM I POGADAJCIE:D

on mi powie to co ciagle dzis mowiel..ze zapomnial i ze kazdemu sie moze zdarzyc

WIEC MOJA RADA TAKA MNIEJ WIECEJ: "KOCHAM CIE I WIEM ZE NIE CHCIALES MNIE ZRANIC ALE NIESTETY TAK SIE STALO I BARDZO BYM CIEBIE PROSILA ZEBY SIE TO NIE POWTARZALO PONIEWAZ TAKIE SPRAWY SA DLA MNIE PRZYKRE JEST TO DLA MNIE WAZNE ZEBYS PAMIETAL A TERAZ ZAPOMNIJMY JUZ O TYM:)"

dziekuje...z boku zawsze widzi sie lepiej:) czyli ty uwazasz ze nie ma tu nic alarmujacego?bo mnie zastanawia to...czasem jest tak ze to ja place....

WIESZ MNIE TRUDNO JEST OCENIAC JAK WIEM TYLKO NAMIASTKE Z TEGO CO OPOWIEDZIALAS ALE WYDAJE MI SIE ZE JAK SIE DWOJE LUDZI NAPRAWDE KOCHA TO MOZNA SIE DOGADAC NAWET WTEDY GDY INNI WOKOLO MOWIA ZE ZWIAZEK NIE MA SENSU:)..TRZYMAM KCIUKI...I NIE DAJ SIE...

dziekuje Ci:) ajkbym umiala kwiatka wkleic to bym wkleila:) ale nadal nie wim co mam konkretnie zrobic...zastanawiam sie czy nie zerwac...i to nie tylko przez dzisiejsy wieczor....

phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🌻 a co cie jeszcze zastanawia?

ooo jak slodko.....dzikuje:) w zasadzie 2 rzeczy....mianowicie 1) kasa, kiedys przez 1.5 roku nie mial pracy...-ja place za wsjo, teraz pracuje zarabia w porzadku...czasem placi za pub, czasem kazdy za siebie...., jak pozycza-nie oddaje 2) chociazby syt z tym piwem dzis. powiedzial zebym kupila bo wyszlo jak wyszlo...to sobie posiedzimy i pogadamy... jak powiedzialam ze nie to po 5 min sie zabral....

Gość eulalka 25
tu nie może być mowy o żadnych kompromisach - facetowi bardziej zależało na browarku niz dziewczynie- a szczytem świństwa jest wręczanie kwiatów i deliktnie mówiąc,wpraszaniem się na piwko - na czym mu zależy ? ach ... w moim przypadku byłaby to ostatnia wizyta... mam podejrzenia, że bardziej kocha alkohol niż dziewczynę , Zwiewaj od niego póki czas.... nie rokuje solidnego związku .... Pozdrawiam

phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ile z nim jestes??

dziekuje eulalka 25 ..zniklas...i znow jestes.ciesze sie:) mysle ze kocha nas po rowno:-(

2 lata, 2 mce, dzis pisze o tych zlych rzeczach ale przeciez nie tylko tak wyglada nasze zycie....ale z drugiej str to moze wlasnie te trzeba wziac pod uwage??

phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nie prawda ze jak facet zrobi cos zlego lub nawet podlego[oczywiscie w granicach zdrowego] rozsadku to nie rokuje to na staly, dobry i trwaly zwiazek faceci sa troche jak dzieci trzeba im duzo wybaczac i kierunkowac na dobra droge, nauczyc ich powoli i wytrwale zyc z nami, ich matki ich wychoway po swojemu nieraz dobrze nieraz zle nieraz ojciec nie dal przykladu lub brakowalo ojca a wiadomo ze doroslego czlowieka trudniej jest nauczyc czegokolwiek ma juz swoje wpojone i trzeba sie tego pozbyc jesli nam to nie pasuje ale powoli i wytrwale byle do celu...ja mam teraz cudownego mezczyzne przy sobie a jak bylismy para to roznie bywalo...takze uwierz mi na to nie ma regoly:)...

...jesli jestescie 2 lata ze soba to musicie to uczucie pielegnowac zeby nie zgaslo...musisz byc silna i wiedziec czy sie kochacie czy to tylko naiwny zwiazek...nie pomyl sie...mnie sie czesto wydawalo [choc z moim mezem bylam przed slubem 5 lat] ze ma mnie dosc i mnie nie kocha ale to tylko facet im trudniej okazac uczucia ale mozna ich tego nauczyc i cieszyc sie pozadnym mezczyzna u boku...

mi widac przz dwa lata nie wyszlo....

dziekuje ze poswiecilas mi tyle uwagi i czasu..lece spac..na rano do pracy:) pozdrawiam serdecznie i samego szczescia życze!!!!

phiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 2 lata to jest kropla w morzu ....nie poddawaj sie....uwierz w siebie i do przodu....:)...bedzie dobrze tylko w to uwierz....

Gość eulalka 25
jeszcze raz Eulalka się odezwie - znacie się dość długo - i dobrze, bo teraz Twój chłopak czuje sie panem i władcą, przyzwyczaił się, że Ty go kochasz i wybaczasz. Uważa,że kobieta ma tak podskakiwać, jak pan i władca zagra - mnie już nie oszukałby , te 25 to nie mój wiek - mam trochę doświadczenia i rada.... koniecznie poważna rozmowa, a jak nie......jesteś młoda, rozsądna, przed Tobą całe życie . Nie gódź sie na taki szantaż, nie zasłużyłaś na lata gehenny .... a na to się zanosi...Przemyśl... Pozdrawiam serdecznie.....

a mnie sie wydaje ze ty eulalka przesadzasz a z takimi bakami jak ty trudno dojsc do konsusu...:O

Gość mowi sie konsensusu
konsensus

...pisze w skrucie i nie prosze o ortograficzne poprawianie mnie wiec sie odwal...

Gość wenworth
kandydatka na plakat z cyklu BO ZUPA BYłA ZA SłONA

teraz znajdz jeszcze jeden blad:P