Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajaaa

zycie

Polecane posty

Gość takajaaa

co zrobic gdy zamiast lepiej jest coraz gorzej? :((((( mimo iz i tak nie bylo dobrze, co zrobic gdy czxłowiekowi wydaje sie ze nie ma swego miejsca na ziemi? :( ja juz stracilam resztki nadziei na to ze bedzie dobrze :(

Gość prawie jak kobieta
Zrób kupę - poczujesz się lepiej :classic_cool:

Gość takajaaa
zrobiłam - nie pomogło

Gość prawie jak kobieta
To nic dziwnego. Kupy nie mają w zwyczaju pomagać. Ale przesrane, nie? Wszystko wydaje się być takie bez sensu. Takie bez przyszłości. Beznadziejnie szare i nijakie. I można się tylko drzeć, że się tak nie chce, ale to gówno daje, bo i tak nie ma wyboru.

Gość
to prawda,zawsze zostaje kabel od zelazka🖐️

Gość Olśinka
top ludzie tworzą swoje zycie los pomaga juz nawet dał job in wawa ale co jak ludzie nic sami nie robią :)

Gość
robia,robia,ale roznie bywa:)

Nie wiem co masz zrobić...:O Nie wiem jak żyć bez nadziei. Czy to w ogóle jest życie? To wegetacja raczej. Gówno warta wegetacja.

Gość prawie jak kobieta
Gówno jest sławne, jak widzę.

Gość takajaaa
'prawie jak kobieta' masz racje 'takie bez przyszlosci' i nic nie jestes wstanie zrobic ;/ kiedys jeszcze myslalam ze dosiegnie mnie ta boska sprawiedliwosc i tez bede szczescliwa.. ale niestety nic takiego nie przyszlo, mozliwe ze przez to myslenie przybralam bierna postawe i nic nioe robilam zze swoim zyciem... ehh dało mi ono niezla szkole :( ale pytam kiedy koniec??!! czy w ogole nadejdzie

Gość prawie jak kobieta
Ha, ja też myślałam, że tyle w życiu smutku i samotności, że kiedyś będzie na odwrót, że dostanę zapłatę za te dni puste. I co? I gówno. (Taa, Draak - podstawa mojej egzystencji na pewno :classic_cool:)

Gość takajaaa
ale czy Ty sie z tym pogodzilas? bo mam taie wrazenie.. ja nie chceeee tak zyc :(((((

Gość takajaaa
...ja chyba w ogole juz nie chce zyc

Gość prawie jak kobieta
Nie, ja sobie robię Dzień Kobiet i mam wszystko gdzieś. Dzisiaj moją myślą przewodnią jest gówno, reszta będzie jaka będzie. Nie ma 'nie chcę żyć', tak się mówi się. Ale tak się nie robi się. Bo tak nie warto. A może pora coś kurdę zmienić? Na przykład kupę zacząć częściej robić (od czegoś zacząć trza).

Gość takajaaa
qrdem ale czeste robienie kupy w moim przypadku tez nie jest wskazane bo obfite wyproznianie spowoduje jeszcze ze schudne a tego bym nie chciala ;p a tak na marginesie to dzieki za optymizm ktory ciut mi sie udzielil pzdr

Gość prawie jak kobieta
Optymizmem mnie zaskoczyłaś szczerze mówiąc, bo we mnie go tyle co kału po wypróżnieniu. Ale miło, że jakoś się przydałam się. Dobranoc, spać idę i Wam też radzę. 🌻