Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość L.Ovelaso

ksiądz Zaleski to straszny mąciciel jest i dewastator Kościoła

Polecane posty

Gość Żarynna P.
hołota IV RP wyżywa się na biskupach !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość szublinka
lustratorzy to niewyżyci kopulanci !

Gość no niestety ale
wszyscy którzy chcieli pogrążyć kogoś tam kto im sie nie podobał rozkopali całe to gówno i na co to im było? mają czergo chcieli - teraz moga sie lustrować do woli - kler juz sam padł ofiarą własnej głupoty a teraz powoli wszyscy inni krzykacze i wielbiciele lustracji też padną - a dobrze i km tak - mają czego chcieli i już :P

nie , to chyba prowokacja...Zaleski ma rację!!! przeciez Kościól głosi że jest prawdą - to czemu tak lubią krętaczyć???? I ta ich skłonność do ukrywania niewygodnych faktów np. w sprawie zboka Paetza...To właśnie powoduje upadek moralny kleru a nie prawda. I ci biedni kapusie nie na śmierć idą tylko kopa powinni dostać...

Zły to ptak, co własne gniazdo kala. Lustracja duchownych i tak miała być robiona, ale ksiądz nie powinien do tego przykładać ręki. Powinni sie uczyć od lekarzy, adwokatów...

co takiego????własne gniazdo???A kto daje prawo kłamcom do osądzania innych???? Czy ksiądz kapuś ma prawo OCENIAĆ czyjeś winy???? Oni mają świecić przkładem. Rozpusta i draństwo kleru w XVI wieku doprowadziło do rozpadu Kościoła a na lekcji religii tego jakoś nie uczą....O handlu odpustami, o morderstwach, kazirodztwie papieży i innych duchownych i o tym że klasztory były burdelami....I to jest prawda!!! Niestety.

Tak to prawda, niestety... ale to oni przed Bogiem będą odpowiadać.

Gość Ty Piranha to chyba zaraziłaś
się nienawiścią do Kościołą godną ideowego komunisty. A może twoi rodzice byli kadrowymi PZPR ???

Gość rzót makaronem
Zaleski to szmaciarz i tandeciarz !

Gość galoniarz
ksiondz zaleski powinien zostać usunięty z kościoła bo zdradził przysięge kapłańską i działa na szkodę koscioła

Gość szumoczkina
zgraja pseudokatolikół zaatakowała zdradziecko Kościół. Przypomina się powiedzenie: Bożę obroń mnie przed przyjaciółmi, a od wrogów obronię się sam

Gość szumoczkina wez ty dziecko
idz spac

Gość a kto
cierpiał, był bity w czasach komunizmu, skąd posiadali ubecy informacje o księdzu Zalewskim wszędzie znajdą się niedobrzy ludzie nie można wszystkiego uogólniać

Gość taramirski
więc widać, że go za dużo po głowie bili bo rozum mu szwankuje

Gość turaneczka
hołota lustracyjna wybrała sobie tego nieszczęsnego w swej nierozumności księdza jako sztandar i tarczę w walce z Kościołem !

Gość szamunka
ksiądz Zaleski to marioneta sił antykościelnych.

każdy kto pawdę niewygodną dla kleru głosi - to komunista!!! Słuchaj no ty - jestem głęboko wierząca i szlag mnie trafia że zakłamane śmieci w sutannach zanieczyszczają kościół powszechny - to jest OGÓŁ WIERZĄCYCH owco toruńska -a kościół nie jest własnością kleru!! Księża powini świecić przykładem! Jeżeli są niegodni - won!!!! Za dużo chciwości, prywaty, obłudy. Zatraciliście już przyzwoitość!!! TO WY ROZWALACIE Kościoł!!! I przez was ludzie odwracają się od wiary! A co gorsza wielu przechodzi do inych wyznań lub grzęźnie w sektach. I nie wyzywać mnie tu od komuchów ty faryzejski grobie pobielany.

Gość hokkaidek
jak ty jesteś głęboko wierzaca to ja jestem rydzyk, piranha. ty to najwyżej jesteś gęłboko zaburzona

Gość limoniek
najgorsi są fałszywi przyjaciele koscioła

Jak dla mnie, to jest on czlowiekiem prawym...z jego oblicza bije bol i szczerosc w odroznieniu do innych, waznych duchownych ;).

Gość z oczu księdza Zaleskiego
jedzie szaleństwem przede wszystkim. poza tym może i on jest uczciwy ale bezrozumny i dlatego szkodzi jak cholera. gdyby słuchał przełożonych to co innego ...

Gość ouh9
najgorsii są tacy co oberwali od komuny ale nie za mocno. takim wydaje się, że cierpienie daje im prawo bycia sędziami, a le cierpienie nie było dostatecznie silne by nauczyć pokory i wybaczania. dla mnie wzorem jest Mandela.

Gość altarka
zaleski to pierdoła głupia jest

Gość fatafoggo
no cóż, jak widać są księża nie grzeszący rozumem ... i bezwiednie pełniący rolę V kolumny w szeregach Kościołą.

Gość pabonija
lustracja to wymyśł małych duchem ludzi. Pieprzenie, że to zabezpieczy państwo przed obcą ingerencją jest śmieszne bo wiadomo, że teczki najważniejszych gentów są bezpiecznie trzymane w Moskwie z dala od oszołomów.

Gość Z. to palant w sutannie

Gość bbbcccddd
ten Zaleski to jebany zyd!! a polski kosciol to same pedaly i zlodzieje!

Gość znafcaaaa
Amant Wszech Czasów k.odwetowa jesteś zapewne jehowym dysydentem prawda?:classic_cool: reka Boża cie dosięgnie a kara nie ominie ;)

Gość palamnnik
zaleski to Ormianin, a nie Żyd Natomiast Amant to agentura komunistycznych gejów