Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaalalalaaala

ADHD

Polecane posty

Gość aaalalalaaala

witam co mam robic z dzieckiem co ma ADHD?? juz nie wytrzymuje jego ruchliwosci wiecznie wrzeszczy nie slucha sie zle zachowuje sie w miekscach publicznych

Gość napewno trzeba iść z tym
do lekarza

Gość Jeżeli wiesz że to ADHD
to ktoś to chyba stwierdził. Więc przepisał też leki dla dziecka.I co?

Gość Alexxxa
Jest dużo książek na ten temat, poszukaj, dowiesz się, jak postepowac z takim dzieckiem, aby zlagodzic objawy. pogrzeb w necie, pewnie jest stowarzyszenie rodziców dzieci z ADHD, oni dadzą ci rady i wsparcie. Po trzecie - pomoc psychologa.

Też mam syna z ADHD. Te dzieci reagują na konkretne polecenia. Najlepiej krótkie i jasne. Mój syn ma 9,5 lat. Od niemowlęctwa był problem, teraz jest ciut lepiej, ale też nie do końca. Jak dzis pamiętam, że gdy miał 10 miesięcy i byliśmy na wczasach to kupiłam mu melisal na uspokojenie bo ciągel się darł. Opłaca się iść z nim do psychologa , niech go zbada. Moje dziecko np. nie toleruje sztucznych materiałów, w grę wchodzi tylko bawełna. Sztuczne materiały wywołują w nim wściekłość. Po testach u psychologa dowiedziałam sie, że nie lubi gdy ktoś go dotyka. Bardzo lubi jak się go masuje. Jak chcesz, żeby coś wykonał to powiedz krótko i uzasadnij. Np. podnieś stołek, bo można się przez niego przewrócić. Narazie tyle , będę na forum wpadac. Może jeszcze ktoś się odezwie

Gość Małgorzata1986
Witam:) Interesuje mnie tematyka ADHD, szczególnie spojrzenie Matek dzieci nadpobudliwych na sytuację dziecka (skuteczność leków, terapii itd.). Piszę pracę magisterską na ten temat. Zwracam się z gorącą prośbą do Matek dzieci nadpobudliwych o wypełnienie krótkiej, anonimowej ankiety. Link do ankiety: http://www.ankietka.pl/ankieta/38860/adhd.html Bardzo dziękuję i pozdrawiam

Gość ksjdlsdjad
ty masz qrwo adhd

Gość a masz proszę
www.szczepienia.org.pl