Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie apropo

papierosy a dieta?

Polecane posty

Gość mam pytanie apropo

od 4 dni zaczelam palic papierosy.jak zapale rano mam potem jadlowstret bo chce mi sie wymiotowac.no i tym sposobem nie chce mi sie wogole jesc i dieta wychodzi..ale mam jakies dziwne zawirowania...strasznie kreci mi sie po paleniu w glowie,czuje sie jakbym miala zaraz zemdlec,jest mi slabo.czy to normalne?dodam ze jestem poczatkujaca palaczka.

Gość kalawala
w głowie ci sie kręci prawdopodobnie z głodu. To typowe..

Gość nie pal kobieto
!!!!!!!!!!!!!!!!

jak nie jesz i palisz, to i tak się czujesz :o Normalne. Ale zczynać palenie dla odchudzania, to trzeba mieć naprawdę .... no, nie chce sie wyrażać :o

Gość mam pytanie apropo
ale mi nie chodzi ze mi sie kreci z glodu w glowie tylko od razu po zapaleniu czuje sie jakbym miala mdlec i mi wszystko skacze przed oczami...napewno nie z glodu bo jem z tym ze racjonalnie.

Gość tak właśnie jest
jak sie zaczyna palić!

Gość zły wybór
z czasem organizm przyzwyczai sie do papierosów i normalnie będziesz odczuwała głód. o bardziej idiotycznym sposobie na odchudzanie nie słyszałam.

ja kiedys tez wpadlam na takie genialny pomysl.nie nawidze palenia i tego zapachu,na jego sam zapach mam odruch wymiotny.Jak sie zaczelam zaciagac chcialo mi sie wymiotowac a w efekcie nie moglam patrzec na jedzenie.Z tym ze jak sie zaciaglam to mi sie krecilo w glowie jak po wodce i momentami czulam ze mi sie ziemia usuwa spod nog.No i ktoregos dnia mi sie usunela naprawde.Wstyd bo na ulicy,ludzie pogotowie wzywali,podobno mialam jakies drgawki.No i na tym sie skonczyla moja przygoda z papierosami i niestety na 9 kg na plusie bo w ciagu miesiaca palenia zrzucilam 7kg ale wrocilo z nawiazka bo mimo iz nie jadlam duzo wiecej i staralam sie trzymac diete organizm po rzuceniu palenia ma sklonnosc do magazynowania tluszzu.ODRADZAM.

Ktoras z dziewczyn juz mowiła takie sa objawy na poczatku palenia mi sie tez kreciło w glowie a kolezanka wymiotowała ale to bylo sto lat temu a teraz dałabym wszystko zeby rzucic.I kto do diabła Ci powiedzial ze palenie odchudza?:OTo ja chyba bylabym modelka :/