Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daliah

czy bol jajników w pierwszym miesiącu zazywania tabletek jest normalny?

Polecane posty

Gość daliah

do miesiaca biore tabletki.cały czas plamię.czasami lekko.czasami jak dziś(przy 15 tabletce) dosyć mocno. do tego mam ból jajników normalnie jak przy okresie! dosyć mocny.nie wiem czy to normalne?

Gość meheret
ja tak krwawiłam przy yasmine. ale nie pamiętam juz czy bolały mnie jajniki. ogólne w pierwszym miesiącu to różne dziwne rzeczy się dzieją... ja te pierwsze tabletki miałam źle obrane w drugim miesiacu czułam sie jeszcze gorzej ale tobie może sie uspokoić, podobno nie ma regóły:)

Gość daliah
to ze mogą występowac plamienia to wiem jednak wałśnie nie byłam pewna co do tego bólu:( zaraz sobie poczytam ulotke...ale moze ktoś jeszcze mi odpowie kto tak miał...

a może wybierzesz się do lekarza na USG dopochwowe ?? bo nawet jak któraś napisze, ze tak miała to nie będzie znaczyło że u Ciebie wszystko ok i że np torbieli nie masz albo czegoś innego

Gość daliah
no moze powinnam. W sumie i tak planuję. Jednak chciałam to zrobić raczej profilaktycznie. 2 lata temu brałam juz taletki i wszytsko było ok. Wiec zastanawiam sie czy teraz to wina tabletek czy bardziej prawdopodobne że tego ze coś ze mną nie tak:(

daliah no nie dowiesz sie jak nie zrobisz badania ja np nigdy nie mialam ani plamien ani tym bardziej mnie jajniki nie bolały wiec dla mnie to nie jest zupelnie normalne a raczej swiadczyc moze o zle dobranych tabletkach na przyklad