Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to nie za szybko

jestem w 22 tyg

Polecane posty

i mam zamiar juz dzis kupic lozeczko ,mamj uz kilka rzeczy powiedzcie czy to nie za szybko??,z ciaza wszystko ok

odpowie mi ktos?

wiesz niby sie tak wczesnie niekupuje, z łóżeczkiem to się jeszcze wstrzymaj a tymbardziej z wózkiem. a zrobisz jak uwazasz.

Znam dziewczyny, ktore juz w 4 miesiacu ciazy urzadzaly pokoj dla dziecka i mialy caly zestaw mebli, wozek itd.... Mozna i tak ;) Wg mnie mozna sie jeszcze wstrzymac z kupnem- ja jeszcze nic nie mam dla dziecka, choc przegladam rozne oferty i sie zastanawiam. Ale kazdy robi tak, jak uwaza. Jesli chcesz i masz miejsce, to kup juz teraz.

ja jestem w 24, pewne rzeczy jak łóżeczko mamy już upatrzone, ale jeszcze nie kupione z wózeczkiem się wstrzymuję, może na wiosnę pojawią sie bardziej kolorowe i nowsze modele zakupy mamy zamiar zacząc rtak w kwietniu, aby do czerwca (końca) wszystko kupić

Gość tiiaaaaa...
nie zebym była przesadna to nie to...ale po prostu odczekaj i spokojnie przeglądaj ceny i oferty...zawsze będzie na to czas...:)

Gość lauraimpresja
za wczesnie, wszyscy czekają, to fajnie sie cieszyc tym wszystkim, ale zdążysz i w 8mym :)

Gość ja tez jestem w 22 tygodniu
tez jestem niecierpliwa i wszystko chce miec juz, ale czekam jeszcze do maja czerwca, na pewno pojawia sie nowe kolekcje ;-)

Gość no cóż jak ktos
lubi zeby rzeczy przez 4 miesiące przesiadały kurzem to czemu nie, moze sobie kupować

Możesz kupić, ale nie musisz rozkładać. Ja upatrzyłam sobie świetne łóżeczko, nie kupiłam go, bo uznałam, że na to jest za wcześnie, niedawno byłam w tym samym sklepie, z zamiarem kupna łóżeczka i okazało się, że jest wykupione.:( Teraz muszę szukać innego łóżeczka i na domiar złego, nic innego mi się nie podoba.