Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość longi

Do tych, które miały objawy miesiaczkowe i były w ciąży. Proszę zajrzyjcie

Polecane posty

Gość longi

Miesiączkuję co 32 dni. W 31 dniu (wczoraj) miałam brązowe plamienie, dziś przez moment dość mocny ból podbrzusza, pobolewanie w krzyżu, byłam pewna, że dostanę @ a jak na razie nic, czuje tylko lekkie napięcie jak to zwykle przed. Jak było u Was? Czy bóle trwały długo i były silne? P.S. Starania były w 22dc

Gość lhhh
okres pewnie dostaniesz na dniach a z plamieniami zwiazany jest progesteron

Gość longi
Ehh.. miałam nadzieję, że sie udało. I te plamienie - nigdy tak nie miałam, moze sugerować coś złego?

Gość lhhh
najlepiej zbadaj sobie hormony:) plamienia sa ynikiem wysokiego lub niskiego (niestety nie pamietam) poziomu progesteronu. Sprobuj poszukac info w internecie

Gość longi
dzięki właśnie szukam :)

być moze dostaniesz @, ale wcale nie musisz. u wielu kobiet w dniu spodziewanej miesiączki występuje plamienie, mimo ze są w ciąży. i nie zawsze jest bardzo skape- bywa ze kobieta ma \"normalny okres\" przez 2 dni,a potem cisza...a wczesne objawy ciazy są dokładnie takie same jak na zbliżający sie @. więc nie wszystko jeszcze przesądzone- trzymam kciuki. jest tu gdzieś topik o okresie w ciązy. poszukaj sobie,dużo się dowiesz.

Gość longi
Minimoniu - dziekuję - przeczytałam 🌼 poczekam przez weekend. Jak @ nie przyjdzie - w poniedziałek zrobię test. Martwi mnie to, że byłam chora i bralam antybiotyki - może dlatego spóźni mi się okres. Z drugiej strony bałabym się o fasolkę gdyby jednak okazało się, że jest.. czy lekarstwa nie zaszkodziły. Ok nie nakręcam sie. Do poniedziałku poczekam. Pa dziękuję :*

ja zrobiłam test dokladnie w dniu spodziewanej @-pozytywny-jescze tego samego dnia dostałam plamien i ..duphaston,strach,plamienia trwały do 7tc,a potem ..świetna radosna ciąża,głowa do gory co ma byc to bedzie,aha ,ja przy cyklach 32-33dni zaciązyłąm w 18dc(wiem dokładnie bo miałam monitoring)

Gość -ala-
hmm chyba za pozno te staranka wg mnie to @ jednak dostaniesz ale trzymam kciuki, bo wszystko jednak jest mozliwe...

Gość longi
Od rana bolał mnie brzuch, własnei poszłam do lazienki i bach!!! Polało się, małpa przyszła :(((( Wczoraj wieczorem dokładnie przestudiowałam i policzylam. Starania były w 19dc. Mały misiu- mam tak samo okres co 32-33dni. Dzis jest 33 dzien :( Jak na razie troche się "wylało" i sucho więc jak sie nie rozkręci.... Mały misiu - miałaś plamienia takie krwiste czy brązowe jak na koniec miesiączki??

Gość longi
Zobacze jak będzie wyglądało krwawienie, szczególnie, że zawsze umieram z bolu a dzis jest tak znośnie, nawet tabletki nie musialam brać ale wziełam bo bałam się, że ból będzie narastał. Po tabletce po kilku minutach ból zniknoł (przecież niemożliwe, żeby tabletka zadziałała w ciągu 5 minut!?)... sama nie wiem. Dziś przekonałam się, że nadzieja umiera ostatnia.

ja mialam plamienia(myślałam, że to okres) w czasie ciazy-szpital ,uratowana ciaża ufff:)

Gość longi
Aaa :( mnie zalało totalnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Co pół godziny mam przelaną podpaskę leje się ciurkiem, czuję się bardzo słabo :( po okresie idę do ginekologa sprawdzic czy wszystko w porządku. Soju - dobrze, że się dobrze skończyło 🌼