Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Elka21

Przewlekle zapalenie przydtakow

Polecane posty

Gość wikitra
dzieki za odp bo ciekawilo mnie to usg bo lekarz mowil ze jest ok usg,ale dalej przepisal jeszcze czopki itp a ja z nerwow sie zapomnialam zapytac czemu wyszlo ok a bol przy badaniu byl

Gość gdzieMM
usg nie pokaze powiekszonych jajnikow? bo chyba sa wtedy powiekszone przy zapaleniu? wiec przy usg powinno widac ze cos jest nie tak? czy zle mysle?

Gość gdzieMM
a wogole mam takie pytanko bo wlasnie mi przyszlo do glowy, czy masc konska mozna smarowac brzuszek tak zeby jajniki wyzdrowialy?? bo podobno jest dobra na wszytsko

Gość whiskas 33
No właśnie tydzień temu jeden gin mnie badał i mówił że jajniki powiększone, a wczoraj badał mnie inny i twierdzi że usg ok i jajniki w porządku....no i nie wie czemu bolą przy badaniu usg. No i oczywiście żadnych torbieli niby nie ma.

Gość whiskas 33
sama chciałabym wiedziec :-(

Gość whiskas 33
Cały czas nie, ale podczas badania ginekologicznego, usg, albo gdy zziębnę.

Gość gdzieMM
a ostre zapalenia ile sie leczy?

Gość no ja tez
chyba dałam Wam już odopwiedzi wiec,po co cały czas pytacie...zalezy od organizmu jak przyjmuje antybiotyki i jaki jest wielki ten stan zapalny,dziewczyny cierpliwosci,wiec,że boli,bo mnie bolało2 miesiące!!!i do tej pory boli brzuch,ale to juz nie jest zapalenie,wiec głowa do góry!!!WYGRZEWAC SIE,STOSOWAĆ DO ZALECEŃ LEKARZA I BEDZIE DOBRZE!!

Gość brakCierpliwosci
mam pytanie co do przewleklego stanu zapalenia przydatkow: czy wtedy tylko pobolewaja jajniki??? czy dzieje sie cos jeszcze np bol brzucha plecow, mdlosci??? bez goraczki??? dzieki za szybka odp!!!!

Gość przeziebiona
co ile wraca zapalenie przydatkow???? no bo ja bylam na kontroli i lekarz mowil ze jestem zdrowa ale nadal czasem mnie kluje cos tak nisko i jakby pieklo, wiem ze slaba jestem pewnie jeszcze po tych lekach ale starsznie sie denerwuje!ze mnie tylko tak pocieszyl ze jestem zdrowa, boje sie ze lada chwila to powroci!!!!!:((((((((((((((((( pomozcie

Gość przeziebiona
no i najwazniejsze co powinno spowodaowac ze mam sie umowic na wizyte???? tylko jak bede pobolewac jajniki??? czy cos jesce??? bo mowil ze jak zaczna bolec to najpierw sprobowac z nospa i ibupromem a jak nie pomoze to zadzw i przyjsc, ale czy co jescze? no bol podrzusza i plecow wymioty goraczka?

Gość a co to są
te przydatki??

Gość smutnaaaaaaaaaaaaaaa
czy przy zapaleniu przydatkow(stany przewlekle)facet tez powinien sie leczyc??? jak to jest z tym???? bo ja sie boje ze mnie ciagle tak on zaraza:(