Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inwigilowana

Wszędzie na podsłuchu....

Polecane posty

Gość inwigilowana

Jestem w szoku.Rozmawiałam wczoraj na skypie z kolegą z pracy. Jesteśmyw dobrych stosunkach, w pracy są jednak spore problemy personalne i że tak powiem jestesmy po tej samej stronie barykady. Żalił mi się, opowiadał jak to go traktowano przed moim zatrudnieniem (ja pracuję tam niecały rok on 10) mówił o nielubianej kobiecie, która jest odpowiedzialna za ten bajzel w pracy, że jest wredna, jest jego wrogiem itp. itd. To była luźna rozmowa ja powiedziałąm mu co wczoraj słyszałm na jego temat ( po to dzwonił, gdyz nie był w pracy i był ciekaw czy był jego temat) i też powiedziałam co sądze na temat zachowania tej zołzy. kilkakrotnie zapytał mnie czy to zostanie między nami, powiedziałm że oczywiście. On też mnie zapewnił i wiecie co???? Koleżanka z pracy mówi mi dziś ,że ten kolega dzwonił do niej wczoraj i puścił jej fragment naszej poufnej rozmowy...Najpierw mnie wypuścił a potem nagrał!!!Jestem wszoku....My się nawet przyjaźniliśmy, mam do ludzi duży dystans ale on budził moje zaufanie...I tu taki numer...Co prawda ta koleżanka tez jest w naszym "obozie" ale sam fakt nagrania rozmowy...czy powinnam do niego zadzwonić i zapytać go o to?Czy dla asekuracji tez go nagrać?Tylko jak to zrobić, chyba nie potrafię byc taką świnią...Co o tym myslicie?

Gość inwigilowana
doradźcie coś proszę :(

Gość ja bym zapytała go wprost
co jest grane w świetle próśb o dyskrecje i zapewnień o poufności... Możesz dodać, że też przygotowałaś sobie tym razem zestaw "mały michnik" i wiesz jak go uzywać, ale nie wiesz po co i może on mógłby cie oswiecić :P

Gość inwigilowana
może powinnam mu szybciutko ob­ciągnąć pałkę?? z połyczkiem? czy bez? jak sądzicie moi drodzy? :) :classic_cool:

Gość inwigilowana
może powinnam mu szybciutko ob­ciągnąć pałkę?? z połyczkiem? czy bez? jak sądzicie moi drodzy? :) :classic_cool:

Gość inwigilowana

Gość tres bienn
no kurwa w cvhuja cie zrobil

Gość inwigilowana
Też chciałam tak zrobić ,tj. zapytać wprost ale znowu ta koleżanka prosi mnie strasznie żebym nie mówiła nic że wiem....W ogóle to mnie ostrzegała,że to dobry gość ale lubi gadać jak baba.... Z drugiej strony pracuję z nim zależy mi na dobrych kontaktach, no ale on zachował się bardzo nie fair i sama nie wiem co zrobić... :(

Gość ja bym zapytała go wprost
na razie nie wiesz kto, bo równie dobrze ona mogła cie podpuszczać. Ale ja bym tak zrobiła, mimo próśb kolezanki. wątpliwe, żeby on doniej z pretensjami poleciał.. A zresztą na końcu możesz prosić,żeby to zostało miedzy wami :P :D

Gość najlepsza rada
na przyszlosc trzymac jezyk za zebami. To przykre ale ludzie sa wredni i aby nie dopuszczac do takich sytuacji jak Twoja najlepiej zachowac opinie dla siebie. Na szczere rozmowy mozesz pozwolic sobie z mezem, chlopakiem, matka... Potraktuj to jako nauczke na przyszlosc. Trudno, stalo sie

Gość inwigilowana
najlepsza rada>>>święte słowa....Dzisiaj naprawdę nikomu nie warto ufać. Z 20 osób z którymi pracuję, on okazał się najżyczliwszy, pomagał, dzwonił, i tylko jemu zaufałam a tu taki numer......... czy u Was w pracy też nikomu nie warto ufać?To co dzieje się u mnie przypomina jakąś farsę :(

Gość inwigilowana
gość od tamtej rozmowy mnie unika :(