Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamamia

Jak wydepilować jajka facetowi ???

Polecane posty

Gość gość
Nie usuwam włosów i nie wiem czy śmierdzę.Dbam o higienę,a mojej podoba się owłosiona klata i zarost tam gdzie normalnie facet go ma.

Gość gość
zwykła maszynką jednorazową.. Tej czynnosci nie powierza sie kobiecie , to zbyt delikatne miejsce .. Przy każdym zacięciu wychodza oczy z orbit

Gość gość
Odradzam golenie na sucho, bo później swędzi. Tym bardziej na początku, kiedy skóra nie jest przyzwyczajona. Teraz czasem golę na sucho i nic się nie dzieje, ale pamiętam co było.

Gość gość
Pęsetą można wyrywać po parę włosków. Boli i trwa nawet parę godzin, ale starcza na dłużej.

Gość gość
to teraz panowie pomyslcie co czuja kobiety od ktorych wymagacie nienagannej depilacji... u nas te miejsca tez sa bardzo wrazliwe

Gość gość
Ja nie wymagam depilacji.Chciał bym mieć właśnie taką co jest w tych sprawach barrdzo leniwa.

Gość Rzeźnik

Ja golę tasakiem do mięsa. Ostrze go zamiast na skórze świńskiej to na moim wacu. Metodę tę polecam zaawansowanym twardzielom oraz prawdziwym koksom. Tasak musi być bardzo ostry dlatego jak ostrzycie na wacu to musicie go naprężyć z całych sił żeby był twardszy niż kamień szlifierski.

Gość Gosc

Mój mąż jak by nie miał ogolonych jajek i fiutka to bym mu nie dała swojej ogolone cipki goli się od kiedy się znamy czyli już 9 lat i jest jemu dobrze i mi