Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

Gość o rany julek hehehehe
nooo ciekawe karolina co tam w tv ????

Gość ale spostrzegawcze jestescie
czlowiek kiedy dzieje sie cos tak bolesnego jak zdrada pisze i i mysli rone rzeczy to ze myslała o tym ze chce sie upic nie znaczyz e by to zrobiła..a nawet jesli to zcasem sa momenty ludzkiej słabosci..kiedy popełnia jakis bład..i to byłoby błedem...ale tego nie zrobiła jesli was tak wkurza jje histroia to po co tu siedzicie i amrnujecie czas?

Gość SCIEMA
biedna nie ma telewizji napewno.. bo to taka wiocha.....

chyba że te info o angli ma og kogoś kto tam jest to pewnie teraz dzwoni żeby sie dowiedzieć

Gość SCIEMA
bo wkurzajace jest to ze ktos sobie z ludzi jaja robi a jej teksty ewidentnie na to wskazuja

Gość SCIEMA
teraz sie nie odezwie bo przed takim natarciem trudno sie bronic!!!

widze ze takie pomysły macie swieten..pewnie same byscie to zrobiły, nie? mysle ze wiele z was to wąłsnie prowokatorki i podszywaczki bidne, załosne, a przezde wszyskim SAMOTNE i puste...i sie nie dziwie, ze siedzicie i tak meczycie ten temat..bo nic innego w zyciu wam sie nie przytrafia co by dostarczało troche emocji...

chodzi o to że potem dziewczyna w naprawde trudnej sytuacji niestety nie bedzie mogla liczyć na pomoc i rady bo po takich doświadczeniach nikomu nie bedzie chcialo sie pisać, o tym że to nieuczciwe wobec innych już nie wspomne

Gość SCIEMA
to wlasnie ty szukasz emocji tak bardzo chcesz w to wierzyc ze malo sie nie zesrasz!! za duzo telenoewli panienko

Gość little_baby
no jaa nudziarze z was na maxa!!!!!!! nawet jesli waszym zdanie sobie dziewczyna jaja robi to niech se robi i sie dobrze bawi no ale nie musicie togo komentowac co chwile!! ja tam chcem ja poczytac a skoro uwazacie ze to taka prowokacja to po co wy tu jeszcze siedzicie ???!!!!!

takie spostrzeg....... o sobie piszesz ??? a moze to ty, autorka tematu , oj chyba tak ;P

Gość do tej co robi se jaja
little_baby...pisze sie CHCĘ a nie chcem... bosze..co tu za ludzie siedza..

ale jaka pewnosc masz ze ona jest nieuczciwa? mzoe włąsnie ona potrzebowała pomocy a Ty i inni wmawiacie sobie ze to prowokacja, sami to napedzacie, podszywacie sie pod nia by zrobic chaos i apotem uzalacie sie ze inna bedzie pomocy potrzebowała a jje niedostenie a smai umiecie dac pomnoc? czy wszysko musi sie zgadzac w 100% czy czlowiek zraniony, który siedzi i płacze i ma metlik w głowie musis wam podawac wszyskie dane? moze miała sie przedstawic jak na spotkaniach AA..jestem Karolina G, jestem w ciązy itd zataiła akurat ciaze bo chciała byscie oceniły zachowanie jej chłopaka a nie brały pod uwage jej stanu i nie doradzały baczac na dziecko czy ma zostac i dac szanse czy go kopnąc w dupe...

Gość SCIEMA
bo czasami chce sie czlowiekowi pomoc a pozniej okazuje sie ze to wszystko gowno warte bo to prowokacja

little ..... jak chcem poczytać .... to dla ciebie Wałesa bedzie dobrym autorem na wieczór hehe

Gość little_baby
nie no ty to sie czepiasz szczegółów jak jestes taka super madra i to nie miejsce dla takiej jak ty to NARA

Gość SCIEMA
zataila- czy wymyslila - powinna sie liczyc z taka reakcja i nie dziwic sie ludziom

skoro to nie miejsce dla takiej jak ja ..... hmmmm to czemu TY sie żegnasz ;P

karolina, myślę, że nie masz się nad czym zastanawiać. facet pokazał nie tylko, że nie potrafi być Ci wierny, ale przede wszystkim, że ani na Tobie ani na Waszym dziecku tak na prawdę mu nie zależy. nie wiem dlaczego zostawił w Waszym komputerze te zdjęcia, może jest głupi, ale wiem, że gdyby Cię szczerze kochał to do tej sytuacji w Polsce nigdy by nie doszło, a jeśli by doszło, on robiłby wszystko, żebyś się o tym nie dowiedziała - nigdy i od nikogo, bo nie chciałby Cię stracić, zranić, na pewno nie trzymałby zdjęć w komputerze! jego wczorajsze zachowanie potwierdza jedynie to, że mu na Tobie nie zależy i że nie jest wystarczająco odpowiedzialny, nie dorósł do roli ani mężczyzny w związku ani ojca. wiem, że teraz bardzo cierpisz i masz w głowie mętlik, ale musisz podjąć decyzję jak najszybciej i jak najszybciej wprowadzić ją w życie. przed Toba ciężkie miesiące ale też i szczęśliwe chwile - będziesz mamą! postaraj się skupić na dziecku, na jego i swoim zdrowiu. jeśli masz do kogo wrócić w Polsce - nie zastanawiaj się i wróć. zacznij kompletować ubranka dla dziecka, przygotuj się na jego przyjście - to pozwoli Ci sie wyciszyć, ustalić na nowo priorytety a może i zapomnieć o tym wszystkim, choć jeszcze teraz sobie tego pewnie nie potrafisz wyobrazić. myślę, że kolejna rozmowa z tym facetem nie ma sensu, podobnie jak dalsze brnięcie w ten związek. nie zasługujesz na to. nie stworzysz rodziny z kimś kto Cię nie szanuje. nie marnuj życia sobie i dziecku. Twój czas jeszcze przyjdzie, ale nie tu ni nie teraz, bo to najwyraźniej nie jest TEN facet. zasługujesz na prawdziwe uczucie, szacunek, wierność i przyjaźń, to co nazywałaś do tej pory związkiem było jedynie iluzją nie mającą z prawdziwym uczuciem wiele wspólnego i choć teraz bardzo cierpisz, lepiej, że miałaś okazję się o tym przekonać juz teraz zamiast brnąć w te kłamstwa dalej aż będzie za późno, a czasem w życiu może być za późno.. dla Ciebie nie jest. masz szczęście i mam nadzieję, że wykorzystasz tę szansę, zbierzesz w sobie siły i zrobisz wszystko, żeby być jeszcze szczęśliwa razem ze swoim dzieckiem, bo i Ty i ono na pewno na to szczęście zasługujecie! pozdrawiam i życzę dużo siły

hehehe autorka topiku chyba nie ma tv

Gość little_baby
dziewczyno daj sobie skokuj z tymi uszczypliwymi uwagami naprawde lubisz sie kłócic? bo ja nie i nie chce mi sie kłócic z toba wiec juz nie pisz pod moj adres..

no i przepadla po tym pytaniu o tv ( nie liczac kilku wpisów na pomarańczowo ;) )

albo nie chciała sie wdawac w te głupie dyskusje i ja sama nie wiem czemu to robie..chyba dlatego ze zbyt sie nakrecam jak widze ludzkie chamstwo gdybym była na jej miejscu pewnie bym siedziałą i sie tu kłociła i udowadniała ale rozumiem ją..porpostu nie bedzie z wami rozmawiac bo podwazycie jej kazde słowo dziwicie sie ze juz sie nie odzywa/ same tego chciałyscie.. gratuluje..

oliwia28 - dzieki bardzo, chce po prostu juz wrocic do domku, do Polski i zapomniec o nim jak najszybciej

ooo karolina !!! no i co z tym BBC2 ??? co leci ???

Gość little_baby
popieram Cie Oliwia28 w 100% nawet jesli to prowokacja to i tak jest duzo takich sytuacji i moze ktos kto miał podobna, a nie miał odwagi napisac własnie to czyta i to jemu pomozemy bo własnie od tego jest forum ze kazdy znajdzie cos dla siebie :)

o rany julek...to taka dziura ze nawet kablowki nie maja

Gość jestescie okropni
dziewczyna sie martwi a wy jak banda skorpionow sie do niej przyczepiliscie o ta scieme. Gdybym byla karolina to w zyciu nie powiedzialabym wam co idzie w BBC. Specjalnie wam na zlosc

no zerknij na ekran i napisz, to takie proste....