Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, draże korsarze napisał: W 2005 r.raczej sporo ludzi już miało internet a to są 10 latki juz. A jak byli biedni i mieszkali w dziurze to mieli killbel na zewnątrz i stary grat tv co ledwo odbierał i malo jaki program łapał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynamon 7 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To że znalam definicje określenia dirty sanchez to chyba nie oznacza że to praktykowałam? O wielu różnych rzeczach czytałam ale nie testowałam więc moja wiedza jest teoretyczna. Zresztą spadaj na drzewo. oczywiście że praktykowałaś przecież znamy cię nie od wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A jak byli biedni i mieszkali w dziurze to mieli killbel na zewnątrz i stary grat tv co ledwo odbierał i malo jaki program łapał No Ok ale to ze teraz np ktos nie ma łazienki to nie znaczy ze można powiedziec ze w 2025 ludzie nie mieli łazienek. w 2005 pamietam w której byłam wtedy klasie - wszyscy w klasie mieli internet. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: To że znalam definicje określenia dirty sanchez to chyba nie oznacza że to praktykowałam? O wielu różnych rzeczach czytałam ale nie testowałam więc moja wiedza jest teoretyczna. Zresztą spadaj na drzewo. Na MTV leciało. Gimby nie znajo bam margera i te sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Tak szczególnie tak napisał: Elka jest matkom i mamom to nadal jest dziwne. A może znajdź sobie inny obiekt zainteresowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu Nie wiem może i ktos słuchał wtedy vivy zrobie jeszcze wywiad środowiskowy. Może ten natapirowany kuc i spódnica mi trochę zasugerowały stara babę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak byli biedni i mieszkali w dziurze to mieli killbel na zewnątrz i stary grat tv co ledwo odbierał i malo jaki program łapał I komu to przeszkadzało? Teraz się podłączyli i wierzą że z samolotów spuszczają na nich zabójcze substancje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, draże korsarze napisał: Coz za przemiana w nowego wspaniałego człowieka ile wytrwałaś? Z 5h będzie? Jesteś wyjątkowo wredna i bezczelna jednostka. Do Ciebie nie da się inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: Nie wiem może i ktos słuchał wtedy vivy zrobie jeszcze wywiad środowiskowy. Może ten natapirowany kuc i spódnica mi trochę zasugerowały stara babę Halberowa prowadziła wtedy programy. Zastanawiam się teraz który ty jesteś rocznik że nic nie oglądałaś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, draże korsarze napisał: Nie wiem może i ktos słuchał wtedy vivy zrobie jeszcze wywiad środowiskowy. Może ten natapirowany kuc i spódnica mi trochę zasugerowały stara babę Grzywka była natapirowana a kuc wysoki. ...ko. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: A może znajdź sobie inny obiekt zainteresowań. Sama to piszesz, że będziesz ignorowała jego wpisy, a od rana do nocy latasz za Leżakiem.. Lubisz jak cię szmacą i upodlają, a w ramach rekompensaty wysyłasz nudesy. Szanuj się kobieto, bo kiedyś źle się to dla ciebie skończy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Halberowa prowadziła wtedy programy. Zastanawiam się teraz który ty jesteś rocznik że nic nie oglądałaś. Obstawiam 2-3 lata młodsza ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patricie Dumbinová 11 Napisano 2 godziny temu @wakanka1 a co gdybyśmy nie byli moderatorami na kafe, zwłaszcza Ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
G. Swenson 28 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaRektalna napisał: Halberowa prowadziła wtedy programy. Zastanawiam się teraz który ty jesteś rocznik że nic nie oglądałaś. Chart surfer i Małgorzata, moja ulubiona prowadząca. Wydała ciekawą książkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, G. Swenson napisał: Chart surfer i Małgorzata, moja ulubiona prowadząca. Wydała ciekawą książkę. Wiem czytalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, xDxDxDxD napisał: To że znalam definicje określenia dirty sanchez to chyba nie oznacza że to praktykowałam? O wielu różnych rzeczach czytałam ale nie testowałam więc moja wiedza jest teoretyczna. Zresztą spadaj na drzewo. Winni się tłumaczą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I komu to przeszkadzało? Teraz się podłączyli i wierzą że z samolotów spuszczają na nich zabójcze substancje. I covida który nie istnieje rozsiewają na masztach 5g 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, tymczasowablokada napisał: Sama to piszesz, że będziesz ignorowała jego wpisy, a od rana do nocy latasz za Leżakiem.. Lubisz jak cię szmacą i upodlają, a w ramach rekompensaty wysyłasz nudesy. Szanuj się kobieto, bo kiedyś źle się to dla ciebie skończy. Za nikim nie latam, pisał o mnie to skomentowalam to. Zresztą stul ten głupi dziub bo nic nie wnosisz swoim kłapaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, xDxDxDxD napisał: A może znajdź sobie inny obiekt zainteresowań. Ciężko o drugiego takiego dziwoląga. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaRektalna 49 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, draże korsarze napisał: I covida który nie istnieje rozsiewają na masztach 5g Kowida nie ale inne rzeczy owszem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tymczasowablokada 134 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, G. Swenson napisał: Jesteś wyjątkowo wredna i bezczelna jednostka. Do Ciebie nie da się inaczej. Spokój... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: I komu to przeszkadzało? Teraz się podłączyli i wierzą że z samolotów spuszczają na nich zabójcze substancje. Czyli kiefys bylo lepiej bo nic nie było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Majonezie 11 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, Cynamon napisał: Madzia a kto wysylal takie foty chlopom zeby ich podniecić Mało podniecające... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Winni się tłumaczą... Długo nad tym myslales. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
draże korsarze 234 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, G. Swenson napisał: Grzywka była natapirowana a kuc wysoki. ...ko. Trzymaj klasę sven hannavald Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaRektalna napisał: Kowida nie ale inne rzeczy owszem. No i uderz w stół a wychowani na vive się odezwą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1190 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, draże korsarze napisał: No Ok ale to ze teraz np ktos nie ma łazienki to nie znaczy ze można powiedziec ze w 2025 ludzie nie mieli łazienek. w 2005 pamietam w której byłam wtedy klasie - wszyscy w klasie mieli internet. Niby racja ale może u niej była bieda i był tylko tv i nic innego to oglądała tv cały czas. Mogła nie mieć koleżanek ani kolegów jak gadała o babie jedzy jakieś głupoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak szczególnie tak 2 Napisano 2 godziny temu 13 minut temu, draże korsarze napisał: Ciekawe bo ja już wtedy miałam normalny płaski bez odwłoka. Nie bylam jakos wybitnie zainteresowana elektronika niczym lezak, po prostu zgodnie z duchem czasu były na biezaco kupowane sprzęty zgodne z tym co było w sklepie i ostatnio to sie nawet dowiedziałam ze byłam zapóźniona jesli chodzi o kupno laptopa. Czasy som choojowe kiedyś w sony center był telewizor sony droższy od dziadka mieszkania to był przepych dzisiaj to dla plebsu wszystko 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 403 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Majonezie napisał: Ciężko o drugiego takiego dziwoląga. Jak ty na 100 różnych nikach? Fakt, trudno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 514 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Czyli kiefys bylo lepiej bo nic nie było? Nie, to właśnie ci opisywani przez Ciebie na fejsach wypisują że dzieciństwo z pajdą chleba z cukrem bylo lepsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach