Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina g.

znalazlam zdjecia swojego chlopaka z inna

Polecane posty

nigdy nie mowilam ze on o dziecku nic nie wie, chyba ci sie cos pokrecilo dobra nie chcecie mi wierzyc to nie, wasz problem

Gość o rany julek hehehehe
ale ściema hehe poczytaj dziewczyno co ty piszesz i tak jak ci radza przemyśl nastepna historie bo ta sie kompletnie kupy nie trzyma

Gość karolina zxareaz napisze
ze o dziecku powiedziala mu wczoraj, przy klotni , itd itp

Gość do tej co robi se jaja
1. najpierw by sie upiła ale nei zrobi tego bo cche byc trzezwa jak wroci....3h pozniej okazuje sie ze jest w ciazy 2. godziny powortu faceta...motala 3.buhahaha niejezdzace autobusy w anglii - nigdy w to nie uwierze!! 4.nie wie o dziecku, teraz juz wie

Gość karolina zxareaz napisze
ale nie, ja nie widze,zeby pisala,ze chlopak nie wie o dziecku. A pisala "ja mam 25 lat on 27, o dziecku wiemy od 6 tygodni, to dopiero poczatki ciazy, dokladnie 13 tydzien" wiec WIEMY- obydwoje, wiec chyba wiedzial

noooo i pisze że to taka wiocha że autobusy nie jeżdza ( też dobre) a wcześniej pisala że pracowala w znanej sieci hoteli , które zbankrutowaly, pewnie angielska wiejska filia Hiltona hehehe

gdyby mu zalezalo to zostalby w domu i blagal zeby zostala ... kolejna sciema... a ona robi z siebie taka biedulke, samotna...a jaki on dran..poszedl na piffko mowie wam ona sie nudzi w weekend..wymyslila cala historyjke , ludzie sie martwia , probuja pomoc najgorsze jest to ze kiedys ktos bedzie naprawde potrzbowal pomocy i przez takich jak ta autorka topiku , ludzie sie zniecheca ....

zreszta to nie pierwszy topik jej autorstwa wcześniej bylo identycznie tylko dowiedziala sie z archiwum gg o jakiejś lasce i też byla w ciaży, potem umarlo bo identyczny scenariusz, jakoś razem kupy sie to nie trzymalo i też nikt jej nie uwierzyl, a potem uwaga !!! miala narzeczonego geja ale ten temat tak pachnial ryba ze już na poczatku upadl wszedzie ten sam styl pisania, te same określenia , tak samo nieprawdopodobne historie

Gość Dokladnie
Co do hoteli to juz wy sie czepiacie :) Choc nie mowie,ze wierze....ale z tego co pamietam to pisala,ze mieszka 8 mil od jakiejs tam wiekszej miejscowosci w ktorej wczesniej mieszkala. Tak wiec akurat praca w holelu tam jest mozliwa. Tym bardziej,ze jak zrozumialam to on wlasnie pracuje gdzies gdzie dojazdza..

już to ze na piwo poszedl bym jakoś przyjela ale tekst że pil, czatowal z jakaś laska i sluchal muzyczki to kompletne dno, taka reakcja w glowie mi sie nie mieści i nie potrafie uwierzyć że facet może w takiej sytuacji sie tak zachować a potem znowu podobno pisze że kocha ja i dziecko chce żeby bylo dobrze itd to kompletna bzura

dajcie linka do topika z gejem

pewnie go usuneła

jest na czwartej stronie w nastepnych

ale macie dobra zabawe, niezle dla sprostowania - dowiedzial sie o ciazy w ten sam dzien jak zrobilam test ostatni autobus do miasta mam o 18.19 a pozniej juz nic nigdy nie motalam sie z godzinami bo znam sie na zegarku, konczy prace o 22 w domu jest albo o ok.22.30 a jak jedzie do asdy to jest o 23, wczoraj byl o 23.10 aha i pracowalam dla innej sieci mianowicie Swallow Hotels, zawsze na rano wiec z dojazdami nie bylo problemu, zreszta tutaj przeprowadzilismy sie niedawno wczesniej mieszkalismy w Skegness to tyle

a temat topiku o geju?

po tym co zrobil nie twierdze ze to kochajacy facet, co moze tak napisalam? pisalam tylko jak sie zachowal i co robi teraz

Gość obronca wróbelka elemelka
a ja ci wierze:)

napisalam ze jego teksty nie swiadcza o tym ze chce odejsc ode mnie tylko zostac ale nie napisalam ze chce z nim zostac i mu wierze, chce wrocic do Polski i tam zaczac wszystko od nowa, to chce wlasnie zrobic, zostawic go, bo slowa jego sa dla mnie puste wazniejsze dla mnie jest to jak bardzo sie tym przejal, tak bardzo ze poszedl imprezowac

naprawde nie zalezy mi na tym zeby cala Polska mi uwierzyla, fakt jest taki ze moj facet mnie cholernie skrzywdzil, chcialam sie wygadac i niekorzy ci co mi uwierzyli bardzo mi pomogli a co ktorzy nie maja co robic w sobote wieczorem i podejrzewaja mnie o prowokacje i wypisuja takie obelgi na moj temat nie za bardzo mnie obchodza, sa nawet zabawni

Gość ale historia
a ja nadal,ze ta historia to sciema..jestes w takiej sytuacji w ciazy on niby wyszedl na piwko,a ty zamiast wyc,albo pakowac sie do Polski spokojnie sobie siedzisz i na forum piszesz? bez przesady dziewczyno..a czemu wczoraj dopiero po dwoch godzinach napisalas,ze jestes w ciazy?aha, zapomnialas na momencik..

Gość little_baby
który masz tydz. ciazy?

Gość SCIEMA
Sciema na stowe alaska na sile probuje temat utrzymac!!!!!1 blahaha

dokładnie .... powinnas sie byla skupic na ciazy...ze zobaczylas zdjecia i co teraz skoro jestes w ciazy... kazda kobieta w ciazy najpierw by pomyslala o dziecku i na tym by ubolewala... a ty o papieroskach,...hehehehe

little_baby musisz troche poczekac na odpowiedz, ona musi przewertowac strony zeby sie upewnic co pisala zeby znow nie wpadla...

Karolina, jesli mowisz prawde-to sorry, ale chce wiedziec. Czy mozesz mi powiedziec, co jest w tej chwili w telewizji na kanale BBC2?

Gość ale spostrzegawcze jestescie
dziewczyna napisała ze nie chciała o ciązy pisac by komentarze czytajacych jje historie osob nie skupiały sie na dziecku, ciazy ani nie wpłynęły na ich zdanie o tym co zrobił jej facet widac dobrze myslała..bo tylko o ciazy powiedziała a zrobił się zlot gupich kwok zamaist normlanych osob, które by konstruktywnie porozmawiały ja nai wierze, ani nie wierze KArolinie uwazam ze ta historia jest bardzi prawdopodobna..moj topik tez okrzyknieto kiedys prowokacja gdy miałam problem..a był prawda..tylko taka która boli... troche wiecej empatii ludzie...znacie wogole takie słowo? jak nie to odsyłam do słownika..

Gość SCIEMA
i jeszcze chciala sie uwalic zanim wymyslila dzieciaka hahaha. a poznie nagla wielkie oburzenie ze ona w ciazy nie pije hahahsa

za chwilke napisze ze nie ma zamairu nic pisac, jesli jej nei wierzymy i sweety nie poznasz odpowedzi na pytanie... albo okaze sie ze nie ma TV buhahahaha