Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

CO JA MAM ZROBIC??

Polecane posty

Co ja mam zobic?? :( Oboje, ja i moj chlopak, zdecydowalismy sprobowac jeszcze raz... Od POCZATKU!!! Dobrze bylo tydzien... Wczoraj sie polkocilismy, powiedzial, ze jestemy z innej bajki :( Ze nie potrafi dac mi szczescia, zebym szukala kogos innego, ale mowiac zarazem, ze mnie kocha!!!! Nie stara sie, chyba mu nie zalezy :( Dzisiaj caly dzien sie nie odzywa!!! Caly :( znowu jestem w dolku...

Co zrobic jak bedzie dzwonil wieczorem, a bedzie na pewno... Co powiedziec, przeciez nie chce, zeby tak bylo... :(

ale jak mozna cokolwiek odbudowac!! Przeciez nie moge TYLKO ja sie starac!!! Ja tez potrzebuje ciepla... Jego zapalu..

Dziewcinka,,a czy to nie Ty pisalas na topiku o Irlandii Polnocnej,ze macie zamiar tam wyjechac?? Chyba,ze to byla inna \"Dziewcinka\",, Wspolczuje,jesli z planow nici,,i wspolczuje,z powodu tego co sie stalo :(:(

On DAWAL... Teraz tego nie czuje... :( duzo mowi, za duzo... nie robi praktycznie nic w ostatnim czasie,... Sa dni, kiedy jest dobrze, ale jak przujda te zle wszystko sie wali!!!! Brak mi sil i slow...

Gość widocznie zasady
wartości kobiet (:D) nie działają :D

stańczyk!!!!! Masz opierdziel! ;) skasowałes temat a ja chcialam własnie wysłać odpowiedz! :D :P Niedobry Ty! :P A ja sie wypowiem za magnolie - moze :)

dzwonil pol godziny temu.. Boze caly dzien!!! I dzowni o 19.30... :( nie odebralam...

Jak sugeruje, że masz szukać kogoś innego, a jednocześnie mówi, że kocha, to pewnie ma inną na oku albo mu się znudziło i chce, żebyś miała wyrzuty sumienia. On przecież Cię \"kocha\". :classic_cool:

Dziewczynko >> przeciez czasem poprostu facet tak ma, ze nie teskni tak zabójczo jak my. Mnie też to wkurza jak nie wiem co, ale daje rade. :) Koleś sam nie wie czego chce w Twoim przypadku. Jestes z nim szczesliwa? Wydaj mi sie ze nie.. a miłosc ma uskrzydlać, prawda??

Gość gdfgjsighs
przytulam Cie.... :(