Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kamila123

szpecące rozstępy!!

Polecane posty

moze i to indwyidulana sprawa. Jednak smarujac regularnie mozna zmniejszyc ich wystepowanie. Ja jestem za dmuchaniem na zimne,

Gość HHE CIEKAWE
MYSZ_KA CO POWIESZ JAK ZA PARE TYG. CI SIE ZROBIA WIELKIE JAK WAWOZY ROZSTEPY?!!! HAHAHAHA,SWIETA NAIWNOSCI...JA PRZYTYLAM W CIAZY 13 KILO, SMAROWALAM SIE MUSTELA (WYDALAM PRAWIE 1000ZŁ. NA ZAPOBIEGANIE ROZSTEPOM) I W 38 TYG TAKIE MMI SIE POROBILY ZE SZKODA GADAC.ALE JUZ ROK PO PORODZIE PRAWIE ICH NIE WIDAC(TZN JAK SIE PRZEJEM I SKORA NA BRUCHU SIE ROZCIAGNIE TO WIDAC ALE TAK NORMALNIE TO NIE.)

Gość Rozstęp
Myszka dziewczyny maja racje, ja tez się nacierałam, smarowałam, a dzień po cesarce miałam brzuch calutki w rozstępach. I tak jest do dziś:O

a wiecie moze po jakim czasie od pojawienia sie czerwonych rozstepow one bledna?

wiem, ze dopoki nie zbledna mozna je smarowac kremem do blizn. jak zbledna czyli sie zagaoja to juz koniec. tylko chemicznie. ale podobno bardzo skuteczne a caly zabieg kosztuje cos ok. 150 zlotych. myslalam ze moze tu jakies doswiadczone kobiety sa w tym temacie ale patrze ze takie zabiegi robia sobie nastolatki, ktorym przeszkadzaja dwa rostepy na tylku.

Kamilo, prawdą jest że faceci nie zauważaja takich drobiazgów. I nie jest to takie gadanie, bo ja nie mam rozstepów, ale pokazywałam kiedyś mężowi na plaży. Twierdził, że nic nie widzi. Wydaje mi się, że unikanie seksu sto razy bardziej zniechęci twojego męża niż rozstepy. Nie warto przejmować sie takimi drobiazgami. :)