Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapominalssska

Biorę tabletki ale dostalam okres...POMOCY!!!!

Polecane posty

Gość zapominalssska

Problem polega na tym ze nawet nie wiem kiedy zapomnialam wziasc tabletke anty i dostałam okres ;( a mam jeszcze w opakowaniu 6 tabletek ;/ I nie wiem co mam zrobic czy brac te tabletki czy przestac? Czy moze brac do konca i nie robic przerwy przy nastepnym opakowaniu? POmozcie,moze ktoras z was sie z tym spotkala

Gość Gebriela B
A jestes pewna ze zapomnialas wziasc tabletke? Przy tabletkach moga wystapic plamienia a nawet krwawienia, szczegolnie przy pierwszych opakowaniach i nie znaczy to ze trzeba przestac je brac, tylko jak beda sie powtarzac powiedziec o tym lekarzowi i on po prostu zmieni Ci tabletki na inne

Oj, sama sie wpisalam swoj nick:) Tabletki sa ozaczone dniami tygodnia wlasnie po to zeby nie ominac zadnej i moc sprawdzic czy sie wzielo, Twoje nie sa?

Gość bez fryzjera się nie obejdzie
poza tym, jak nie mają oznaczonych dni (np Novynette) to można policzyc - chyba wiesz kiedy (w jaki dzień) zaczynasz brać tabsy... bierz do końca, nie rób przerwy i przez nie wiem, ze dwa tyg jeśli już okres z odstawienia masz, zabezpieczaj sie dodatkowo gumkami

Gość novynette ma oznaczone dni