Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zarastam

dziwne owlosienie

Polecane posty

Gość zarastam

wiec moj problem to jakies dziwne owlosienie na udach , mianowicie golilam kilkanascie razy uda moze wiecej ale od pewnego czasu tego nie robie i wlosy sa jakies cienkie jasne takie ze moga byc tylko mam takie jakby paski ze wlosy sa ciemne i dlugie takie 2 cmm , paski te zaczynaja sie z przodu na gorze ud i tak jakby ida do srodka i tam z tyluma torche tez takich pojedynczych ciemnych wlosow?? dlaczego tak mam?? i co teraz mam golic uda? a moze tylko te miejsca gdzie rosna mi te dlugie ciemne wlosy?? i dlaczego te ciemne wlsy sa takie dlugie no mowie maja moze po 2 cm?

Gość zarastam
???????????

Gość Fajka pokoju
Woskiem je potraktuj, golenie spowodowalo ze zaczely ciemniec i sie wzmocnily. Tylko wosk ci pomoze sie tego pozbyc

Gość buhahaaa
bo poczułaś w sobie zew człowieka neandertalskiego :classic_cool:

Gość zarastam
poki co wyrywam je peseta czy to pomoze??? a woskiem sie boje bo golilam tak lydki to mi do dzis wlosy wrasatja i nie moge zagoic a te na udach sa bardzo cienkie i nie chce zeby potem bylo gorzej niz jest

Gość Fajka pokoju
Peseta wyrywa z cebulami, ale wiem napewno ze mojej znajomej gdy w ten sposob wyrwala wasa to jeszcze sie mocnejszy zrobil. :/ Wosk powinien sprawe zalatwic. Sprobuj chociaz, przeciez bo depilacji takiej wloski sie robia slabsze, a jesli ci wrastaly to dlatego ze nie zaaplikowalas sobie ampulki np. biodepyl, zapobiegajace wrastaniu i opozniajace ich odrost fuckany.

Gość zarastam
a wosk nie wyrywa z cebulkami??

Gość Fajka pokoju
No pewnie ze wyrywa!!! Wlsoy na udach sa z natury slabsze niz na lydkach gdzie czesciej jednak golimy golraka, wiec niepowinno byc problemu z usunieciem a potem wrastaniem w tych miejscach. Sprobuj, ale najlepiej uzyj nie gotowe plastry woskowe a idz do kosmetyczki.