Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabelka słodka

Pozytywny wpływ ciązy na Wasz wygląd zewnętrzny .

Polecane posty

Gość arabelka słodka

Oczywiscie ze czujemy sie czasem okropnie. Duzy brzuch, bóle kregosłupa , zgaga, zaparcia...wszystkie to znamy. Ale czy ciaza moze wpłynęła korzystnie na Wasz wygląd ? Bo u mnie tak . :-) Nigdy nie miałam tak pięknej cery jak teraz. I chociaz mam inne przykre dolegliwosci to z tą cera mi dobrze jak nigdy dotąd. :-D

Gość milennaa
Będąc w ciąży dobrze się czułam, a na dodatek wyładniałam. Poprawiła mi sie cera, wzmocniły i zgęstniały włosy, ustąpił łojotok. Nie przytyłam za bardzo, nie puchłam. Wyglądałam naprawdę ładnie i usłyszałam wiele komplementów, jak nigdy przedtem. Pozdrawiam, życzę zdrówka i dobrego samopoczucia :)

Gość słodki krecipiołek
a ja mam super biust i nie wazne jak bedzie wygladał po karmieniu, teraz jest ekstra i supper sie czuje. :-D Pozdrawiam ładne mamy.

no może taki że po dwuch ciążach warzę o 8 kg mniej niż przed nimi trzymaj się ciepło :)

zawsze wypadaly mi wlosy, wylazily po prostu garsciami i byly wszedzie. w trakcie i po ciazy przyrzekam nie spadl mi ani jeden wlos z glowy :) jestem zachwycona tym faktem. no i wszyscy twierdza ze ciaza wyszla mi na dobre bo wyladnialam na buzce :) ale tego akurat nie zauwazylam...

Nigdy nie wyglądałam ta kobieco jak w czasie ciązy.Piękna cera,rumience, piersi,włosy-naprwde slicznie:))))