Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 111-

czy jest móżliwe, ze jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość 111-

Współżyłam ze swoim chłopakiem, pękła nam prezerwatywa, pech tak chciał, że stało się to tuż przez dniami płodnymi. Skorzystałam więc z tabletek po stosunku. Teraz spóźnia mi się okres już tydzien i nie wiem czy to jest spowodowane przyjęciem tych tabletek, czy moze jestem w ciąży. Prosze o pomoc kobiet, ktore użyły tych tabletek, bądź też wiedzą coś na ten temat. Czy jest możliwe, że po przyjęciu tych tabletek zaszłam w ciąże?

zazycie tych tabletek moze spowodowac rozregulowanie okresu wiec sie nie martw raczej nie jestes w ciazy bo po 1 nie byly dni polodne a po drugie wzielas ta tabletke. nie stresuj sie bo jeszcze bardziej opoznisz okres;)

Gość wiosna07
bralam tabletki przez prawie 4 lata przestalam 2 miesiace temu i kochalam sie z prezerwatywa.okres spoznia mi sie 10 dni mam objawy tak jak PSM ale czy to mozliwe ze jestem w ciazy??nigdy nie mialam regularnych miesiaczek.czy po odstawieniu tabletek to normalne ze okres tak sie poznia??prosze o szybka odpowiedz!

Z własnego doświadczenia - jak nie miałaś regularnych i zaczęłaś brać tabsy bez żadnych badań hormonalnych to teraz możesz się wogole na @ nie doczekać, albo nastaw się na dużo dłuższe czekanie niz przed braniem. W ciąży na 99% nie jesteś ( taka chyba jest skuteczność gumek?).