Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Ja mam na sprzedanie tani zestaw bardzo dobrej firmy..wrecz najlepszej obecnie na polskkim rynku wraz z maszynka do pedicure i manicure.Zamykam salon dlatego tez organizuje taka promocje wzgledem zestawow akrylowych. 1 x liquid 100 ml, płyn do akrylu - monomer, zapobiega żółnięciu tipsa, idealnie łączy akryl 1 x akryl kolor 2g- 1 x akryl kolor 2g-ROZNE KOLORY 1 x akryl kolor 2g- 1 x klej 7,5 g z pędzelkiem, idealny do poklejania szybkoschnący 1 x AKRYL KLAR 30 g. 1 x AKRYL ROSE 30 g. 1 x AKRYL WHITE 30 g. 1 x tipsy w pudelku 100 sztuk , sortowane po 10 szt z kazdego rozmiaru, tipsy naturalne, super jakość, nie łamią się 1 x gilotyna profesjonalna chromowana stal niemiecka nierdzewna Roznego rodzaju pilniki 1 x cleaner 200ml- odtłuszczacz do przemywania płytki i masy gelowej Pędzelek #2 - specjalistyczny do zdobień 1 x pedzelek nr 6 idealny do AKRYLU naturalny włos 1 x primer 10ml - na naturalny paznokiec podklad pod akryl - daje idealna przyczepność- wytrawiacz 1 x waciki w rolce 250 sztuk bezpylowe 3 x patyczki z drzewa pomarańczowego 5 x hologramy, rozne wzory i kolory 1 x karuzela ze wzorami w srodku kolczyk zloty księżyc 2 x blok bialy polerski idealny do polerowania paznokci niezbedny do tipsow 1 x 100 sztuk szablony w rolce okrągłe idealne dopasowane do paznokcia, bardzo mocny klej 1 x blok czarno fioletowy idealny do scierania akrylu 60/100 trzystronny ] Cena do negocjacji Emilia Prośniewska do tego place za wysylke czyli nie doplaca mi pani kwoty za wysylkee.i do tego dodaje plytke z kursem i ksero na temat pielegnacji. 6116532 to moje gg mail:alime3@o2.pl

Gość pytaczka
a jakiej firmy ma Pani ten akryl do sprzedania??

Mam do sprzedania produkty firmy sun flower.. Zdecydowanie polecam.tym bardziej ze sa to kosmetyki z salonu.Wiec nie ma Pani sie czego obawiac..kosmetyki sa sprawdzone..z reszta od poczatku tylko na nich sie opierałam. Pozdrawiam Emilia mail:alime3@o2.pl

Gość profesjonalistka
a ewentualnie pojedyńcze sztuki z zestawu?jest możliwość?