Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Verus

ooooooo Kurdeeeeeeeee--farba z nosa!!!

Polecane posty

halooooooooooo:(:( nie wiem vo robic jestem sama w domu i mam mega grype a leci mi jak z kranuuuuuuuuuuu:(:(:( wpadam w panike:(

ściśnij skrzydełka nosa palcami, pochyl głowę, połóż sobie lód u nasady czoła, albo chociaż zimny kompres. Jeśli w ciągu 20 minut nie przestanie, musisz jechac na ostry dyzur. I nie denerwuj się. spokojnie

ale pochylic glowe w strone mostka chyba,co?ha ha-bo niektorzy mowia,ze do tylu co jest tragedia gdyz cala krew wplywa qtedy do glowki i zalewa zatoki-tragedia...wpadlam w lekka panike gdyz od 2 dnimi leci a nigdy to mi sie nie zdarzylo..;/

No juz uzupełniłam, dla mnie to jest tak oczywiste, że do przodu, że zapominam to powiedziec. Wirus grypy Ci zjechał sluzówkę w nosie pewnie i masz splot naczyniowy na wierzchu, więc krwawisz. No i odejdź od komputera, dziad wysusza powietrze, co też szkodzi śluzówce.

dzieki,dzieki-juz nieco lepiej-spylam od dziada:)

Jak bys jeszcze zajrzała - moja pani laryngolog, na odbudowe śluzówki po infekcjach itp, zaleca tamponiki z waty nasączonej linomagiem w płynie, 3 razy dziennie po 15 minut. Zdrowia życzę :)