Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Negra

Oceanografia _ czy ktoś coś wie??

Polecane posty

Gość Negra

Jestem maturzystką i wybierma się na studia na oceanografię do Gdyni. CHciałabym sie dowiedziec , czy ktoś moze studiuje ten kierunek?? a moze pracujecie w tym zawodzie lubo cos wiecie na ten temat??

Gość a jesteś dobra z matmy
i chemii?

Gość na I roku
jest dużo chemii,jest taki zbiór Pazdry dla szkół srednich-trzeba go miec w małym palcu żeby nie mieć kłopotów

Gość 17 stolatka
Nie jestem ale tez chce studiowac ten kierunek, matura dopiero za rok ale fajnie by bylo gdyby ktos z was sie na ten temat wypowiedzial

Gość na I roku
a z taką oceną z matmy to tez przygotuj się na szok

Gość Negra
chwilka , ktos sie podszywa pod moj nick!! ja- negra która załozylam ten temat- nie mam żadnej miernej !!(znajdz sobie inny nick!) ogolnie z matmy mam 4. z chemii to różnie ale tak zwykle tez 4-5 (zależy od działu) tak naprawde to z biologii jestem najlepsza ale strasznie mnie ciągnie na ten kierunek.

z takimi ocenami, to nawet niemasz po co tam isc, jak ja zdawalam tam, fakt ze 4 lata temu, to mialam lepsze oceny widze od ciebie, ale egzamin mnie tak zagiął ze sie niedostalam, strasznie nemoglam tego przezyc teraz jestem na geografii ogolnej a skad jestes mloda|?

jakja zdawalam wtedy, to byl 1 test dla wszystkich specjalnosci, wiec zonk :( ale radze cikochana, zacznij sie uczyc na ten egzam wstepny wczesniej niz zamierzalas, opracuj se zagadnienia, i sie ich ucz juz wczesniej, bys zdazyla, bo pwieim ci tak: NA UG JEST SIE CIEZKO DOSTAC, ALE POZNIEJ MASZ LUZIK !! MAM WIELU ZNAJOMYCH WLASNIE NA GEOGRAFII UG, I KAZDY MI TO MOWI a ja , studiuje gegre w Słupsku, i latwobylo sie dostac, ale za to pozniej męczą strasznie, przez co pluje sobie w brode ze sie nienauczylam dobreze na ten egzam w gdansku :( gorzka prawda

Gość Negra
nie no, teraz juz tam niema zadnego egzaminu... najwazniejsze są wyniki maturki. jesli pojdzie dobrze , no to wtedy sie dostane ;) mam taka nadzieję. w sumie to tam patrzą najbardziej na bio/chem/geo a nawet na język. Bardziej sie boje zeby sie potem urzymac , bo ta fiza , chemia i matma to podobno troche ciezka tam jest.... ale z tego co wiem to na kazdych studiach ludzi wykaszają przez tą matme :////

Gość Negra
ooo widze ze juz nikt nie ma nic na ten temat do powiedzenia.... a szkoda:/ myslałam ze ktoś też bedzie zainteresowany tym temate, :(