Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

ja on i jego ex. pomozcie prosze

Polecane posty

Gość pomozcie prosze
jaka fantastyczna wypowiedz, bardzo ale to bardzo ci dziekuje ciesze sie ze sa dziewczyny ktorym chce sie przeanalizowac sytuacje i cos doradzic i pisze to zarowno do glosow radykalnych jak i do tych spokojnych

Gość pomozcie prosze
ja 25 on 24 francja

Gość malutka_25
Juz nie wiem co Ci radzic, weź wszystkie opinie pod uwage. Moze inne osoby maja rację. To twoje zycie i sama podejmij decyzje.

Gość malutka_25
To ja myslałam że on jest starszy. A co wy tam robicie jesli mogę wiedziec?

Gość pomozcie prosze
no jak to co zyjemy

Gość hej hej
a jak sie zyje we farncji :D ?

Gość pomozcie prosze
bardzo fajnie, oprocz tego ze tu tez istnieja piekne ex ktore uprzykszaja zycie :)

Gość malutka_25
ale ona tez jest polka? tak? a długo juz tam jestescie?

Gość pomozcie prosze
tylko ja tu jestem polka

Gość malutka_25
jeszcze nie wrócił?

Gość pomozcie prosze
nawet mi o tym fakcie nie przypominaj... prawie bym nie zauwazyla ze go jeszcze nie ma :)

Gość hej hej
ach... wszedzie sa... nie pozbedziesz sie :D obsikaj ukochanego i powiedz mu, ze jest obsikany :P ja tak zawsze zartuje do mojego jak sie ktos kolo niego za bardzo kreci - czasem sie pyta czy jestem zazdrosna i nawet jesli jestem - nie widze powodu, zeby sie nie przyznac. on tez bywa. a sam fakt, ze jestesmy swiadomi - pozwala nam pogadac o tym i zazegnac glupie podejrzenia czy niesnaski. a co do tego smsa od niej - odpisz jej nastepnym razem w swoim imieniu - ze bardzo dziekujesz. ale tobie opieka nad nim przypadla do gustu i nie masz zamiaru sie dzielic :D to naprawde nie jest nic zlego! ona tez musi znac granice, a skoro ten twoj jakos tak nie bardzo sie spieszy do jej postawienia - to ty ja mozesz zaznaczyc i nakreslic, a co!

Gość malutka_25
hej hej -czytałaś wszystko od poczatku?

Gość pomozcie prosze
:)

Gość malutka_25
moze sobie nie zartuj co? on wie ze ją to rani, ż eidzie sie spotkac z ex a i tak poszedł rozumiesz? i czekał na jej jeden telefon, a ona co niby ma się usmiechac jak głupi do sera, czy robic sobie zarty

Gość pomozcie prosze
mnie juz to wszystko przerasta, uroslo do kolosalnych rozmiarow jago dalej nie ma jak sobie pomysle ze z nia teraz jest to chce mi sie plakac chlip chlip

Gość malutka_25
co mam Ci jeszcze powiedziec? nie chce Ci jeszcze bardziej dobijac

Gość pomozcie prosze
slusznie... chociaz teraz to juz mi sie bardziej to smiac chce

Gość hej hej
czytalam od poczatku i uwazam, ze niektore z was niepotrzebnie ja nakrecaja. uwazam, ze hiperbolizowanie nie przynosi dobrych skutkow - tak jak bagatelizowanie. nie zartuje z obsikiwaniem, to jest do cholery metafora, tak jak znaczenie terenu - ustalanie gdzie sa pewne rejenony. to ze sie z nia spotykasz czasem - ok. to, ze to ukrywasz czy cos krecisz - nie. to ze ona ci czasem wysle smsa - dlaczego nie. to, ze tak dwuznego - nizbyt. a to, ze nie rozumiesz dlaczego czuje sie urazona - bardzo niefajne. me-ta-fo-ra. nie pisalam bym takich wywodow tylko po to, zeby komus zagrac na nosie, no przestan. sprawe traktuje serio, bo tez taka sytuacje mialam. poradzilam sobie spokojem i rozmowa. spokojna. chociaz na ogol malo go mam...

Gość malutka_25
a nie rozumiesz ze miał iśc na chwilke bo ona niby czasu nie miała? zaraz powiesz dziewczynie ze jest wszystko ok

Gość pomozcie prosze
no wlasnie co to ma znaczyc ze go jeszcze nie ma zwariuje zwariuje zwariuje chociaz to jest u niego normalne ze nawet jak idzie do sasiada sol pozyczyc przyslowiowa to wraca po trzech godzinach bo tak sie fajnie gadalo absolutnie nie ma poczucia czasu, umawia sie z ludzmi na telefon na popoludnie a dzwoni o polnocy itd taka cecha

Gość malutka_25
mogłabyś do niego przedzwonić, ale znowu poczuje ze sie niecierpliwisz wiec lepiej udaj ze masz to gdzies i nie dzwoń

Gość pomozcie prosze
pozno juz ale bede tu siedziec

Gość hej hej
przeciez napisalam powyzej, ze chlopak ma mocno niedojrzale podejscie do tego tematu. ale z drugiej strony - co? ma sie zaraz pakowac z tego powodu? niech to przedyskutuje z nim jutro, bo chlopak najwyrazniej nie rozumie, ze to nie jest ot jakastam zazdrosc - tylko zdroworozsadkowy niepokoj. i powiedziec wyraznie 'panie - nastepnym razem albo mnie pan bierze i przedstawia. siedzimy razem i jest milo i wesolo - albo, bedzie solidna niesnaska'. zgadza sie - miala byc chwila. kolega przegina. dzisiaj isc spac, a jutro pogadac o tym wszystkim. po kolei. dzisiaj mozna z tego tylko zrobic drake i pogrzebac na amen nadzieje, ze kiedykolwiek uda sie temat uporzdakowac!

Gość pomozcie prosze
absolutnie nie bede dzwonic chyba zartujesz zreszta co to zmieni

Gość pomozcie prosze
hej hej absolutnie masz racje ale jak wroci to mu powiem ze jest mi bardzo przykro

Gość hej hej
czytam moje wypowiedzi wlasnie. fatalne literowki - przepraszam.

Gość pomozcie prosze
tez mi sie wydaje ze w tym temacie jest niedojrzaly ale wiesz to jest taki typ czlowieka ktory praktycznie wychowal sie sam musial bardzo szybko dojrzec, nie przyjmuje zadnych autorytetow a fakt ze to naprawde czesto on ma racje utwierdza go w przekonaniu ze ZAWSZE ma racje i trudno mu sie ugiac

Gość malutka_25
dziewczyny ale to na facetów nie działa. oni nie rozumieje czegos takiego jak jest mi przykro ze wczoraj byłes gdzies tam. Do faceta trzeba przemówic czynami bo inaczej nie dotrze do niego ani jedno słowo

Gość pomozcie prosze
czytam szybko i literowek nawet nie zauwazam sama je robie