Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie prosze

ja on i jego ex. pomozcie prosze

Polecane posty

Gość pomozcie prosze
wiesz ale on pewnie sie z nia teraz swietnie bawi jak wroci to zastanie mnie a)zalana lzami b)z rewolwerem w reku c) z zapakowanymi walizkami i co? i pozaluje ze dluzej nie zostal bo przynajmniej bylo przyjemnie a w domu tak niefajnie

Gość pomozcie prosze
wrocil

Gość malutka_25
mentalnosc hehe dobre sobie to jak by tak spojrzec to każdy facet ma taka mentalnośc to moze pozwólmy sie zdradzac na lewo i prawo i tłumaczmy to potrzeba dowartosciowani hihi dobre

Gość malutka_25
o tej godzinie wrócić od innej dupy

Gość mentalnosc
prawda jest jedna - klase badz nie mozesz zachowywac dla siebie a strategia strategia ale powiem wam -wiem z"pewnego zrodla". sa faceci ktorych dziewczyny nawet sie nie domyslaja ze notorycznie zdradzaja, ale same wiecie - sa tez b rozne zwiazki - ludzi czasami lacza wieloletnie spojrzenia ukradkiem, czasem takie wzajemne dowartosciowywanie itp rozne sa wzajemne relacje, nie sa czarno-biale

Gość hej hej
glupi jestes bamboszek. ja tez sie nieraz tak spotykam z moimi kumplami i nie pakuje sie im w lozko ani oni mnie. jakby moj facet chcial mnie z tego powodu podejrzewac to naprawde by oszalal i osiwial w miesiac.

Gość mentalnosc
kazdy potrzebuje dowartosciowania ale nie kazdy zdradza

Gość nooooo to jak masz takie
podejście to umilaj mu dalej czas w domu żeby sie jaśnie panu chcialo w ogóle wracać i niech cie wali po rogach, ech glupie baby jesteście ide w kimono , dobranoc

Gość malutka_25

Gość malutka_25
dobrze powiedzane, nie bądzcie naiwne

Gość mentalnosc
ale pewna naiwnoscia jest wierzyc ze sobie factea wychowasz. tak mozna sprawic zeby nie wychodzil, ale nie zeby nie chcial wychodzic

Gość malutka_25
jak bedziesz mogła to sie odezwij

wole byc glupia niz naiwna :P poza tym co to za \"kumpela\" skoro obecnej dziewczynie NIE WOLNO miec z nia kontaktu?? mozna sie spotykac z kumpelami sam na sam spoko, ale nie az tak panicznie i usilnie trzymac je z daleka od partnerki!!

Gość malutka_25
do mentalnosc powiem tak znam naprwde zakochanych facetów którzy nie maja potrzeby spotykania sie ze swoimi byłymi, wiec nie gadaj głupot jesli kobieta jest dal faceta wszystkim to ją szanuje i nie dopuści do takich sytuacji

Gość mentalnosc
no przeciez tego typu spotkania sluza meskiemu dowartosciowaniu. pewnie sie spotykaja omawiac sprawy w ktorych ona mu ufa, wiec jak sobie wyobrazacie, ze on ma wizac na nie swoja dziewczyne i wdrazac w te problemy?

Gość malutka_25
zgadzam sie z bamboszek mozesz faceta zatrzymac, ale jak zanjdzie taka która od niego wymaga to i tak odejdzie

Gość mentalnosc
nie maja potrzeby, ale potrzeby nie wyplenisz zakazami, to glupota

Gość pomozcie prosze
no wiec spotkal sie z nia chwilke a potem poszedl to takiego kumpla ktory do niego w miedzyczasie zadzwonil i to jest prawda na sto procent

Gość hej hej
alez bamboszku - przeca mowie i powtarzam /juz chyba z trzeci raz/, ze to akurat to jest zle. i powinna powiedziec co o tym sadzi - a ma sklarowane poglady na sprawe - jasno i wyraznie. i niech ja kolo przedstawi i niech sobie pojda gdzies we troke. a, cokolwiek - byle nie jakiestam matactwa o kumplach. bo to naprawde nie jest ok. ja tylko uwazam, ze to niepotrzebne, zeby ja zaraz nakrecac, ze jak kolo wychodzi to tylko na orgie z ukochana eks. bo takie podejscie to tez niezdrowe mocno.

Gość nie no bez przesady ludzie
o czym wy mówicie ??? jakie sprawy omawia sie z ex w sobotni wieczór od 22 do 1 w nocy ??? jaja sobie robicie ???

Gość malutka_25
czytałas ze on tylko czekał na jej telefon i polecial jak na skrzydłach? a najpierw sciemniał ze nie wie czy gdzies wyjdzie, a jeszcze wczesniej ze chyba do kumpla pójdzie? bo chyba nie czytałas

Gość malutka_25
nie wierze ze był u kumpla dobrą scieme wymyslił ciekawe ile nad tym myslał

Gość mentalnosc
no super - widzisz! nie warto tracic klasy bo naet odpukac jak facet sie zmienia, klasa zostaje jestes bardzo fajna, nie graj wychowujacej zony, bo zawsze sie znajdzie liberalna kochanka

Gość hej hej
ja tez tak robie malutka 25. zdarza mi sie. mam isc tam a moze tam. a moze raczej zostane w domu. a potem mam impuls i lece. z tym, ze akurat roznica jest taka, ze pytam sie mojego czy idzie ze mna czy nie. ale on polowy moich ludzi nie zna bo woli siedziec w domu. i co? ma myslec ze ja sie gdzies krece z jakims przystojnym nieznajomym? ja nie mowie, zeby slepo ufac. ja mowie - nie wpadac w paranoje.

Gość pomozcie prosze
naprawde byl wiem na 100 procent poza tym byl bardzo mily powiedzial ze rozumie ze sie zdenerwowalam zapewnil mnie ze nic jej nie powiedzial o fakcie ze sie o to poklucilismy , ze ona mnie pozdrawia i nastepnym razem chetnie sie spotka z nami u nas

Gość hej hej
co nie zmienia faktu - przemaglowac pana jutro z temu - wiedziales, ze bedzie mi przykro. i inne takie tam.niech wie. no i spotkac sie, spotkac jk najszybciej.

Gość malutka_25
powiem Ci ze nie raz miał propozycje zostania kochanką i wiem jak to sie odbywa, poznałam troche facetów, a mam tez wileu kolegów którzy duzo mi opowiadaja jak to sie bawią dziewczynami jakie jestesmy głupiutkie i łatwowierne zauwaz ze koles ściemniał od początku z tym spotkaniem, a wogóle to o 22 spotykac sie z ex zauwaz jeszcze jak bardzo mu zalezało na tym spotkaniu

Gość mentalnosc
ja bym nie maglowala-dajcie spokoj jak wam sie kojarzy atrakcyjna kobieta - podajcie mine??? chyba nie taka jaka mozna zrobic przy maglowaniu trzeba byc sprtyniejszym od najsprytniejszej zmiji tamta na pewno jest mila i podziwiajaca wredna z tym smsem ale to znaczy ze potrzebuje dowartosciowania wiec masz szanse na wygrana

Gość malutka_25
oki skoro jaet taki cudowny to ja juz nic nie mówie poprostu zycze powodzenia niestety wiem swoje pozdrawiam wszystkie i szanuje wasze opinie i inne poglady dobranoc