Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żułwićiek

Dyzy penis - dlaczego tak mało facetów ma takiego?

Polecane posty

Gość Żułwićiek

Niestety,wiekszosc chłopaków ma średniaki i maluchy.Jak sie trafi jakis 18 czy 19 cm to jest świeto. O wiekszych mozna tylko pomarzyc lub zobaczyc na filmie. Czy naprawde faceci z duzymi penisami to taka rzadkość?

Gość Agatkaa1
No niestety żadkość...Byłam 2 lata we francji w Hiszpani i tam zupełnie inne rozmiary tych męskich penisów a tu w polsce to same knypki:-(

Gość Agatkaa1
yy Rzadkość oczywiście:-D

Gość bo łun bo łepkiem myśli
:D

Gość Malwinnaaa
ten sam ale wciąż aktualny:-(Niestety

Gość Malwinnaaa
w wy panowie nie bulwersować się tylkoo coś z tym zrobić..Chirurgia plastyczna jest teraz tak rozwinieta że coś na to poradzi..

Gość Malwinnaaa
Wytułmaczcie mi o co chodziz tymi linkami tych stron z wampirami luzie kurwa co w tym jestakiego zabawnego na cholere to robicię!!?

ja tylko tak grzecznie zapytam, jak podajecie ręka na powitanie to od razu pytacie o wymiary?

Gość hehe ale ze mnie szczesciara
bo ja mam faceta co ma 18 cm :D:D:D

Gość Malwinnaaa
nie nie pytam dopiero jak ide do łóżka to zwracam na to uwagę i jak jest za mały wiecej sie z gościem nie spotykam...To nie ze złośliwości ale poprostu z zamałymi nie osiagam satysfakcji moje kolezanki zreszta tez.Mam doś fajny biut i oczekuje od mojego faceta ze tez bedzie pełnowartościowy!

Gość karinnaa
dziweckopl -to ty robiłas biust u zukowskiej?Chciałam pogadać...!

Gość KWS89
Kur... Po cholere zakładacie takie tamaty które już były i mają też po xxx stron pierdolenia o niczym? Za malo? To biegiem do warzywniaka po ogórka/patisona/dynię. I nie macie problemu. Mało wibratorów na allegro? Za mały prawdziwy- to może gumowy fiut wystarczy? Narzekacie że 15cm to mało? A przy 22cm się boicie że uszkodzi. Gdzie tu logika? Gdzie tu sens? Jak możemy być dobrymi kochankami jeżeli co chwila mówicie że chciałbyście tęgą pałe, a w cztery oczy 14cm robi na was wrażenie i przynosi rozkosz? Hipokryzja...

Gość święte słowa

Taak... Na mnie też narzekały- ale jedno pchnięcie 22cm wystarcza często żeby kobieta zmieniła zdanie o tym że \"duże jest lepsze\"...

Gość buhhahhhhhaaa
oj ależ was nerwy poniosły...Ja nie chce fiuta 23 cm bo to faktycznie za duży...Ja oczekuje penisa 18-20cm.No 17 jeszcze bym zniosła a moi dotychczasowi partnerzy mieli 14-15...porażka

Mnie już ponioslo wiesz dlaczego? Dwie, trzy strony temu był temat p identycznej nazwie. I bylo tam xxx wypowiedzi i każdy mówił że chce big, średnie jest be, i że zawsze trafiał na 12cm knypola... 23? Phew. Zależy jak mierzyć...

Tam, male są fajne. C jest jeszcze jakieś, jakieś. Ale D+ to juz przesadyzm...

Gość wacek musi być gruuuuby

Taa... Gruby, a poźniej są problemy z gumkami... Np. na mnie unimilowskie xxl są za krótkie, i po nałożeniu jest cholernie ciasno i niewygodnie...

Gość fachowcy pracują bez rękawicze
:P :D

Do fajnego faceta- przestań sie juz wreszcie przechwalac tymi parametrami...Ten twoj interes jest fajny, i bądz z niego zadowolony .Mam nadzieje ,ze wszystko inne takze masz w porzadku.A gdybys mial niezbyt urodziwa twarz, to nie wiem ,czy poznalbyś fajna laskę, nawet majac taki klejnocik w spodniach,Kolej rzeczy jest taka,że najpierw kogos poznajesz a dopiero potem pokazujesz....!

I tu Daria99 pokazał/a jakie naprawde są kobiety. Wszystkie bajki \"wygląd się nie liczy\" szlag trafił;P Ale powiem że nawet będąc urodziwym, rozmownym, fajnym i z dużym interesem- nie ma się zawsze szansy;P

Czy wy nie rozumiecie o czym ja piszę.Przeciez facet nie chodzi z interesem na wierzchu.Jezeli, jestem na imprezie to nie podchodze do faceta l nie lapie go za penisa w celach zbadania wielkosci ,ani też nie pytam go o rozmiar.Najpierw musi mi sie spodobać, zainteresować sobą a potem dopiero sprobowac doprowadzic do sytuacji w ktorej bedzie mogl zademonstrować w calej okazalosci swoją męskość.A na koncu wlasnie ten wspaniały penis musi dać mi nieziemską rozkosz.Kiedy te wszystkie etapy przejdzie pozytywnie , wtedy moge powiedzieć z calą odpowiedzialnościa,ze jest to boski facet w kazdym calu!!!!

Idealisto z Marsa-jestem zbyt atrakcyjna laska ,zeby byc na drugim miejscu.Najpierw JA a potem dopiero ON.A tak na marginesie, chyba z natury jestes w sexie egoistą, a to zle rokuje na przyszlość w kontaktach damsko meskich.

W sumie... Facet nie powinien być egoistą- jego orgazm jest wrodzony. Kobieta ma nabyty, i trzeba się postarać żeby ją do tego doprowadzić^^ Niezależnie co się ma...

Gość Anitka36
kutas mojego meza ma 18cm.

Gość PAWŁA NASTULĘ CHĘTNIE PRZYTULĘ
Najbardziej uwielbiam wielkie penisy ale to zależy od genów. Kiedy ktoś pokazuje mi małego siusiaka to odmawiam sexu ponieważ osesek mnie nie doprowadzi do orgazmu. Choć średni kutas też nie jest zadowalający lecz lepszy rydz niż nic.

Gość TeaP
hmmm nie podoba mi sie określenie ze "takie wlasnie są kobiety(ze zwracają uwagę na ładną buzię)" bo kobiety są różne tak samo jak różni są mężczyźni.skoro Wam podoba sie patrzenie na pośladki i piersi to czemu my nie mozemy podziwiac Waszych pyszczków albo jędrnych udek hehe:P ? a tak poza tym to jesli facet jest urodziwy a nie ma szacunku dla kobiet to marne jego szanse zeby poznać kobietę która tak naprawdę z nim zostanie znając jego charakter:]... ludzie są różni jednym dziewczynom trzeba caly czas imponować wielkością a inne są zadowolone nawet i z mniejszego czlonka którym dysponuje facet byleby tylko byla z tego faceta w 100% zadowolona.ja tam nie uwazam ze mniejszy czlonek moze dac mniej satysfakcji kobiecie ale skoro niektóre sie tym kierują to nikt im nie będzie zabranial takiego poglądu.po prostu niech szukają swojego ideału nie sprawiając nikomu przykrości

Gość 184 minuty
TeaP masz racje jesteśmy prawie jednakowi - faceci największą uwage zwracają na twarz dziewczyny ,jeśli jest piękna to wiele można wybaczyć ,jeśli nie to nawet najzgrabniejsze ciało niewiele pomoże biust - to że sie ktoś gapi na kobiete z wielkim biustem to nie znaczy ze każdy facet ma takie preferencje ,fetyszystów biustowych jest niewielu ,liczy sie bardziej jakość a nie wielkość :P , ale oczywiście jak dziewczyna ma wielki biust to musi sie pogodzić z tym ze faceci na ulicy i nie tylko bedą sie na nią gapić - bo te cyce po prostu widać!!! to nic że przez bluzke :P , jakby jakaś deska wyszła w prześwitującej bluzce tez by się na nia gapili - gapia sie tam gdzie jest na czym oko zawiesić :)