Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość renattta

chłopak zostawił mnie dla laski z sylikonami-

Polecane posty

Gość renattta

nie mowcie ,że piersi nei sa wazne ani ze gardzicie kobietami z plastikowym biustem żcycie mowi co innego..coz tego ze mam pełne jedrne zadbane b jak mój facet wolał D-Z pod rak chirurga plastyka?Niech wam nikt ni wciska kitów ze gardzi sztucznym biustem.Wystarczy spojrzec na statystyki jedna z najbardziej pozadanycch kobiet Pammela Anderson-sztuczne.Kolejna na widok której faceci dostaja orgazmow-DOda-tez sztuczne,,,,mozna tak wymieniac i wymieniac

baby są jednak głupie :-O nie bede ci tłumaczył że ludzie są różni bo i tak nie złapiesz:-O

Gość katyenka
no fakt...kazdy gardzo sztucznymi mój też:Dale ilez to razy go łapałam jak ogladal gole baby z sylikonami w necie i jeszcze mówił ale laska....a na pierwszy rzut oka widac ze sylikon

Gość renatttaa
chyba to był główny powód bo czytałam jego sms do niej w wychodzacych i pisał że wciaz mysli o jej biuście...

Gość tomaszzz
ja sie przyznaje ze wole jak laska ma sylikony niz biust AA

Gość renattta
dlatego teraz w wściekłej furii z kurwikami w oczach będę molestować sexualnie Wietnamczyków na stadionie X-lecia :P

Gość tomaszzzzz
kwiczę wtedy jak prosie i odzywam nieziemską przyjemność :-P

Gość ja mam sylikonyD
co z aproblem też se zrób najtańsze 6 ty:D

Gość renattta
ha... ale się zemściłam i zrobiłam sobie sylikonowe, wielkie i nadęte nozdrza. Zobaczymy, kto się będzie śmiał ostatni :)

Ja jakbym mogła, zrobiłabym sobie sylikonowy mózg. Może zawierałby alternatywną osobowość:p Ale cycki mi wystarczą takie, jakie mam. Tobie, założycielko topiku na pewno też. A że facetowi nie wystarczyły- trudno:) Niech każdy bierze, co mu się podoba. Lepiej, ze się zdecydował traz niz np. za 15 lat.

Zdecydowanie potwierdzam, że chyba wszyscy normalni faceci nie cierpią silikonowyh cycków. Mnie podobają sie wszystkie damskie biusty - od maleńkich jak pinezki do wielkich jak arbuzy; zarówno te sterczce jak i bardziej obwisłe. Ale pod warunkiem, że są CAŁKOWICIE NATURALNE!!! Dziewczyny, proszę, bąźcie naturalne!!

Jak baba nie posiada piersi na dłuższą metę mozna impotencji się nabawić a silikon przecież najważniejsze jest aby podniecały więc to nie ma znaczenia

też facet ------------- to kup sobie lalkę w sex-shopie. Teraz są naprawdę świetne materiały.

Gość to też facet
"Jak baba nie posiada piersi na dłuższą metę mozna impotencji się nabawić" współczuję zatem:o impotencję już masz jeśli musisz się pobudzać wielkimi cyckami - za parę lat to już i one nie będą wystarczać akceptuję różne gusta, ale debilizmu jakoś nie potrafię zaakceptować.. :O:O:O

Gość DO też facet MIAŁO BYĆ