amelusia 0 Napisano Marzec 10, 2007 Witam wszystkich serdecznie. Bardzo proszę o pomoc. Od ok 2 tygodni bolą mnie piersi ale tylko przy dotykaniu.Dnia 23.02.2007 na USG miałam pęcherzyk dominujący 19 mm.Dnia 27,28,30 był stosunek Cały ten cykl zażywam Bromergon a od 1 marca luteine.Wczoraj robiłam test płytkowy wyszedł negatywny. Ok 15,16 powinnam dostać miesiączkę. Tzn kończę luteine zażywać 11 marca- więc poczekam 2,3 dni po odstawieniu czekam na okres. Bromergon zaczęłam zażywać bo miałam wysoki poziom prolaktyny po godz- 12 razy większą. Od wczoraj dodatkowo boli mnie głowa- napewno nie po Bromergonie bo zażywam już 37 dni. A możliwe żeby po luteinie teraz pojawił sie ból czy 9 dni od zażywania.?Dodatkowo boli mnie z lewej strony podbrzusze- taki rwanie czy kłucie? ie umiem tego rozróżnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GaboniK 0 Napisano Marzec 11, 2007 amelusia-ja jeszcze biorę tylko bromek...i owszem bolą mnie piersi w II fazie ale czy od bromku 1? tego nie wiem mam nadal podwyższoną PRL ale jak pojawia się okers to ból znika i I faza jest raczej bezbolesna od tego cyklu (a teraz mam 2dc) będę brałą luteinę ...o efektach uboczych napisze w późniejszym czasie (mam nadzieję ze nie będzie ich) a jaką luteinę bierzesz -doustna czy dopochwową? (ja włąsnie tą będę brała) moze ta 1-wsza ma więcej efeków ubocznych najlepiej jak się wypowiedzą te co brały już pozdarwiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amelusia 0 Napisano Marzec 12, 2007 O witam. Dziękuję, ze sie odezwałaś. Ja brałam luteine pod język. Dla mnie nie było to straszne. Jak zażyłam już siódmy dzień to wtedy zaczęła mnie głowa boleć. A jutro idę zrobić test ciążowy bo piersi mnie strasznie bolą- ale dziwne bo tylko jak sie dotykam. Nie wiem co mam myśleć, bo ja w 9 dc miałam już pęcherzyk dominujący 19 mm- w tym czasie były także staranka. Zaczełam zażywać Bromergon bo miałam torbiele na piersi i uwierz że po zażyciu 15 tabletek torbiel zniknęł tak więc BROMEK akurat dla mnie jest superowy. I oby wyszły dwie kreseczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach