Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeju boli i tyle

jeju boli i tyle

Polecane posty

Gość jeju boli i tyle

właśnie wyszedł ode mnie chlopak... kochalismy sie bylo milo i wogle ... ale od razu po stosunku tak zaczęły mnie narządy plciowe bolec... od razu pod prysznic poszłam kremem nasmarowalam ale tak mnie boli... jeszcze nigdy tak nie bolalo to znaczy kochalismy sie dopiero 3 razy ale jeszcze nigdy po stosunku tak mnie nie bolało dlaczego tak jest?

Gość Wieśkaaa
Bo nie byłaś dość podniecona w przeciwieństwie do niego :o

Gość jeju boli i tyle
i dlatego tak boli... kurde te chlopy to egoisci .... :O jeju jak ja cierpie teraz ... bałam sie wysikac ze piec bedzie no ale normalnie tylko takie dziwne uczucie :(:(

Gość karwer
A te narzady plciowe to co ; macica, jajowody ,przydatki .No co?

Gość kalwas
Perelka jestes niesamowita.

Gość jeju boli i tyle
boze wszystko mnei tam boli ... wewnętrznie i zewnętrznie wszystko.... perełko czy to napewno pomaga bo probowalam i nic nie pomaga

Wewnątrz możesz być nie tylko poobcierana, ale \"naruszona\", jesli nie byłaś jeszcze wystarczająco podniecona. Na obtarcia lub zbyt ostry seks pomógłby okład z rumianku lub kory dębowej, zresztę poszukaj, jakie masz ziółka lub herbatki ziołowe i przeczytaj, na co pomagają. Na \"naruszenia\", to chyba tylko spokojne leżenie w pozycji, która pomoże Ci się odprężyć. Może być też tak, że jesteś uczulona na latex, z którego jest prezerwatywa. Jeśli domowe sposoby zawiodą, to jedź na dyżur do szpitala.

Gość nie martw sie
jesli po prostu Cie poobcieral to przejdzie samo-niepotrzebna jest wizyta u lekarza,ale niestety uczucie dyskomfortu moze potrwac nawet kilka dni -zalezy jak ostry byl to seks

Zobacz w lusterku, czy nie masz ranek albo jakichś niepokojących zmian na śluzówkach.

Gość szkarlatynka
dobrze e\ze do tego nie boli Cie jak oddajesz mocz.bo ja mialam podobnie do Ciebie.wlasnie przez to ze nie bylam wystarczająco "mokra" ,tylko ze mnie do tego okropnie bolały drogi moczowe....to bylo cos strasznego:/ rozumiem Cie. ale to mi przeszlo samo. tzn wzielam tabletke od zapalenia drog moczowych i przeszlo momentalnie. ale Ty masz troche inaczej bo nie boli Cie gdy siusiasz....wiec nie wiem:/ wytrzymaj jakos! i najwazniejsze na jakis czas pozegnaj sie z sexem! koniecznie.powodzenia