Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcxer

chciałybyscie miec mlodszego faceta?

Polecane posty

Gość vcxer

Gość never never

Gość chciałabym jakiegokolwiek
:(

Gość noooooooooooooo

nie wiem jestem ograniczona pod tym wzgledem ale mlodszych facetow traktuje jak mlodszych braci wiec nic by z tego nie wyszlo. sa jednak dziewczyny ktorym nawet 6 lat mlodszy nie przeszkadza wiec glowa do gory :)

Gość yes of corse
aha:P ale jakos wszyscy wokol mnie sa starsi:(

To ja moze na odwrot :) bo szukam starszej kobiety... tak 5-7 lat nie wiecej... No jak narazie znalesc nie moge... Problemem glownie jest to ze ze kobiety mlodszych facetow traktuja jak smarkaczy. Szanse powinny dac kazdemu pozdrawiam

Gość ja mam młodszego
i jest super ! wiek nie jest problemem, chyba, że sami robimy z tego problem

Do-ja mam mam młodszego-masz rację,że sami umiemy stwarzać sobie problemy,które w rzeczywistości nie są aż tak bardzo istotne,ale musisz się zgodzić,że żyjące w/g stereotypów otoczenie potrafi wejść z butami w nasze życie.Ile jest między Wami różnicy?Pytam,bo jestem z tych ciekawskich.

Gość ja mam młodszego
No fakt.Ludzie potrafia być bezinteresownie perfidni. Różnica 10 lat .

Jak się rozwiodę to wtedy bedę chciała ciut młodszego, ale tylko ciut. Nigdy wiecej rówieśnika ani starszego!!!! :O

Gość starsza***
Ja bym chciała, i wiem że on by też chciał...ale nic z tego, przynajmniej na razie...

Gość ja jestem w związku z
mlodszym o 4 lata. zawsze wolałam młodszych. sliczne twarzyczki a nie spieczone czarne ryje od solarium. kazdy człowiek jest inny, a mój partner bardziej dorosły niż ci w moim wieku i starsi

chociaz jesli najpierw bym sie zakochala a dopiero potem poznala jego wiek to jakos bym przezyla to ze jest mlodszy. moja rada - jesli nie musisz to nie podawaj wieku i z glowy :)

Gość ...motylek...
autorze topiku wszystko zalezy od tego w jakim wieku wystepuje ta roznica wieku. Ja zawsze myslalam ze mlodszy facet to niedojrzaly smarkacz, ktory nigdy nie mysli powaznie. i nigdy takich nie traktowalam powaznie. Az tu nagle poznalam mlodszego o 4 lata faceta, ja mam 28 on 24. I co zmienilam zdanie zupełnie. Choc nic z tego nie wyszlo, roznica kilku tysiecy kilometrow, to spedzialam z nim kilka cudownych chwil i wiem ze gdybym mogla zostac w jego kraju to byli bysmy razem i bylo by ok. tak wiec wszystko zalezy od dojrzalosci emocjonaleje zarowno faceta jak i kobiety.