Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niepełnosprawny

Czy niepełnosprawny facet ma szanse na miłość

Polecane posty

Gość niepełnosprawny

Gość jaktotak*
Każdy ma szansę :)

Gość patrząc racjonalnie
szanse takiego człowieka są znikome z wielu powodów,z takim facetem kobieta nie wyjdzie do kina,na imprezę,na basen,dla kobiety taki facet nie będzie mógł stanowić żadnego oparcia,seks też jest wykluczony.Jest tyle zdrowych samotnych osób wiec co mozna mówić o niepełnosprawnych

Gość jam ci on
co to za roznica... jesli dziewczyna bylaby naprawde swietna to nie przeszkadzaloby mi to w najmniejszym stopniu, patrząc racjonalnie- pieerdolisz glupoty jak potluczona :O...idz do kosciola czy na spacer i przewietrz sobie mozg 🖐️

ma szanse;) jak jestes niepelnosprawny??(wiem, ze to pyt, moze byc krepujace)

Gość niepełnosprawny
jeżdzę na wózku.

Patrząc racjonalnie >>>> osoby niepełnosprawne tez moga uprawiac seks, a niepełnosprawne ruchowo wychodzic z domu. Oparcie nie oznacza wyłącznie dzwigania siatek z zakupami.

masz szanse, tylko szukaj osoby otwartej, zajmujesz sie czyms zawodowo?? skad jestes??

Gość ciakskarosa
Pewnie,z emasz szanse na miłosc,tylko musisz natrafic na ta jedna,ktora sie w Tobie zakocha.Znam małzenstwa w ktorych mezczyźni jezdza na wozkach,maja zony,dzieci i sa szczesliwi.Zta jedna jedyna to jest tak samo jak u człowieka w pełni sprawnego.Musi sie na taka natrafic

Gość jareczka25
oczywiście że masz szansę na miłość jak każdy z nas.to że jeździsz na wózku nie ma nic do rzeczy najważniejsze żebyś ty sam szukał swojej miłości

Gość niepełnosprawny
jestem z okolic Bydgoszczy

Gość ciakskarosa
niepełnosprawny ,zaóz sobie profil na fotce i roznych takich randkowych portalach

wiesz... to tak samo jakby zapytac czy gruby gruba ma szanse na milosc :) kobieta lub mezczyzna podejmuje wyzwanie zyjac z osoba niepelnosprawna, ale milosc nie zna granic!! Buziaczki i milej niedzieli

Gość Aśka 21 lat
Nie związałabym się z niepełnosprawnym facetem,dla mnie partner musi być silny,zdrowy,wysportowany,gotowy mnie bronić.Nie chcę być niczyją niańką,chce się wyszaleć z mężczyzną a nie siedzieć w domu.

Gość zdenerwowanaja
Aska21 nikt ci nie kaze sie zwiazywac ,ale oszczedź sobie takich uwag .Ciekawe jakbys urodziła dziecko niepełnbosprawne lub majac je pełnosprawne i stałoby mu sie cos to tazke bys tak myslała,albo jakbys miała meza pełnosprawnego i nagle uległby wypadkowi to czyzbys go zostawiała.A ty jakbys uległa wypadkowi to twoje dzieci i maz powinni ci dac kopa w dupe ,bo nie beda sie toba opiekowac jak dzieckiem idiotko

Gość Aśka 21 lat
To mój wybór co robię,dla mnie facet musi być zdrowy,to podstawa,a jeśli mój mąż uległby wypadkowi to zostawiłabym go,po sobie marnować życie z kaleką jest przecież tylu pełnosprawnych fajnych mężczyzn.

Gość puknij sie ww
Aska21 kretynko oby cie nie spotkało nieszczescie

Gość mlodaaaaa
aska21------ty jeszcze nie wiesz co cie w zyciu moze spotkac!!!jestes pusta kobieta i tyle ci powiem. Pewnie moze bedziesz miala faceta, ktory jest silny zdrowy itd. , a co zrobisz jak np. bedzie mial wypadek samochodowy i wyladuje na wozku inwalidzkim??opuscisz go???uwazam, ze kazdy ma szanse na milosc i wierze w to, ze kogos znajdziesz. Znam pare gdzie wlasnie chlopak jest na wozku inwalidzkim i ma super zonke, piekna, madra i teraz jest w ciazy sa szczesliwi. A ta aske 21 to trzeba gdzies zamknac najlepiej !!!

Gość ...........oj............
mała uwaga: "umiesz na siebie zrobić?" rozumiem że chodzilo ci o zarobić?

Aśko 21-jestem w czoku po przeczytaniu Twoich wypowiedzi, tyle powiem bo brak mi słów,jesteś strasznie niedojrzałą osobą skoro tak uważasz.:(

Gość mlodaaaaa
podnosze bo wazne-----zawsze mozna kogos poprosic o pomoc w domu po pierwsze, a po drugie np. moj kochany szwagier zdrowy i silny, a w domu palcem nie ruszyl, bo to wszystko inni robili i co powiesz na to???jacy w yograniczeni w mysleniu jestescie

Gość Aśka 21 lat
Jestem zwykłą dziewczyną jakich w Polsce wiele,zapytajcie inne w moim wieku,powiedzą to samo ca ja.Nie chcę się męczyć,to facet ma mi pomagać

Gość puknij sie ww
podnosze bo wazne ale ty dziwna jestes ,a co ma kapiel dziecka ,noszenie zakupow .Popatrz wokoło ile jest samotnych matek co robia wszystko same a takze jest mnnostwo kobiet zameznych majacych zdrowych facetow i dzwigaja i robia wszytko

Gość pelikanskie
Aska21 a jak twoj facet zachoruje na grype i bedzie miał przez tydzien taka wysoka goraczke,ze nie bedzie ci mogł w niczym pomoc a ty bedziesz musiała go w łzku szmatka obmyc bo on bedzie taki słaby ,z enawet do łazienki nie bedzie mogł isc ,bedziesz musiała podac mu kaczuszke to co wtedy zrobisz?nie zycze ludziom źle ,ale tobie przydałaby sie takie kilkudniowe przebywanie w takeij sytuacji zebys była zalezna od kogos a ten ktos miał cie dosłownie w dupie

Gość jareczka25
asiu 21 bardzo szczere ale chyba wiesz że nie wiadomo co się komu w życiu przydaży choć nie życzę ci źle.uważam jeszcze ze nieszczęście powinno cementować związek a nie ruinować

Gość jareczka25
i tak myślę że chyba jeszcze nigdy tak naprwdę nikogo nie pokochałaś.pewnie faceci latają za tobą?

Gość mlodaaaaa
ale ja nie rozumiem tutaj czegos pomocy przy kapieli dziecka, czy postawic wanienke no ludzie, a czy to w zyciu jest najwazniejsze???to jak sie wychodzi za maz to mam przetestowac faceta czy jest w stanie postawic wanienke, przyniesc ziemniaki itd.???boze jakie bzdury!!!!

Gość jareczka25
a czy miałeś już jakiś poważniejszy związek?eśli można wiedzieć?

Gość jareczka25
popieram CiE całkowicie mlodaaa